Semuanya Hot!!!

Author : Cik Rose Cute | 8:32 AM | 6Total Comments |
megan fox

 Korang tengok Megan Fox nie seksikan....Dalam cerita Transfomer yang terbaru Megan Fox Nie Tak Ada kenapa Erk?? Aku tengok heroin lain Pulak....Cantik jugak heroin terbaru tue....


selena gomez

 Nie Pulak Selena Gomez...Comel giler....Selena Gomez nie.....mukanya macam campuran sikit...sekali tengok macam muka melayu pun ada...dua kali tengok cam muka Arab hahahaha....itu mata aku la.....scarlett johansonn

Minah nie pulak mukannya macam pelakon Jesicca Alba....Korang kenal Jesicca Alba....hihihi...Tapi best jugak minah nie berlakon.....Tapi yg pelik kenapa pelakon dekat negara barat cantik-cantik? hihihi soalan bodoh aku tanya....Ada sesiapa nak jawab....kalau nak jawab type dekat komen ya.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. dorang ne memang howt howt.. tp sayang, cp tak minat..hehehe

    ReplyDelete
  2. baru2 ni di chanel astro 712 bagi pengiktirafan pada Scarlet Johanson utk tubuh paling hot!

    megan fox kan berlagak, dia yg eksyen tak nak berlakon dlm trnsformer lagi, konon2 nak demand lah..seklai producer tak layan...huhuuu

    ReplyDelete
  3. deme cantik sbb deme PUTIH GEBU kot.. ce try kalo hitam + kurap byk =P SELENA GOMEZ comel!!! hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. gambar yg paling ats tu.. senyuman dia cantik.. :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠