Terima Kasih Abby Abadi

Author : Cik Rose Cute | 9:55 AM | 12Total Comments |
Perkahwinan Norman Hakim dan Memey telah pun selesai dengan selamatnya. Kini gosip antara mereka berdua sudah terkubur. Dan yang paling membuatkan Norman hakim lega....tak ada lagi masyarakat mencaci dia.....Ha... siapa suruh kau buat perangai...pastu kena tangkap basah....betul tak....Tak adanya masyarakat nak caci kalau perangai kita elok....betul dek non....hihihi...Apa-apa pun..kita doakan mereka bahagia ya dek non....Norman Hakim nak ucapka terima kasihnya dekat Abby Abadi bekas isteri pertamanya....Cuba You all baca kat bawah tue.....Aku kesian kat Abby tue.....mesti sakit hati...walaupun dia menafikan bahawa dia pengsan buka di sebabkan perkahwinan Norman Hakim Gan Memey tue......(Aku tak suka Memey ada sesiapa suka?)korang layan jerlah kenyataan Norman Di bawah okey....


“Saya ingin ucapkan terima kasih kepada Abby kerana dia yang sediakan pakaian untuk anak-anak untuk dipakai pada majlis pernikahan hari ini. Pada mulanya, saya pun tidak terfikir untuk bawa anak-anak pada majlis nikah ini. Ingatkan, biarlah mereka datang kemudian untuk majlis resepsi sahaja. Tapi, Abby yang cadangkan saya bawa mereka. Malah, dia juga yang sediakan baju yang mereka pakai tadi..

Saya lihat hubungan saya dan Abby sekarang ini sudah semakin baik. Peredaran waktu membuatkan masing-masing boleh menerima apa yang berlaku. Walaupun kini saya telah menjadi suami kepada Memey, tetapi ini tidak bermakna Abby tidak boleh menghubungi saya lagi. Saya juga tidak kisah jika Abby mahu berkongsi masalah dengan saya. Memang kami telah berpisah, tetapi kami ada hubungan sebagai ibu dan bapa kepada anak-anak,” ulas Norman. -Via


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. memang.ratu pun tak ske memey ni.bace blog abby sian kat dia...takpe abby...apa yg dorang bagi dorang akan dpt blk nnti...

    ReplyDelete
  2. hishhh...BERANI dia bg statement cakap sebenarnya tak nk jemput anak² dia hadir time majlis akad.

    apa punya bapak lah.pui

    ReplyDelete
  3. bui nak kata suka tak jugak,tak suka pun tak jugak..

    tp mmg kesian lah pada Abby,mesti hatinya terluka..

    semoga dia org bahagia dgn hidup masing2..

    ReplyDelete
  4. mmg x suka sgt2 dgn memey ni...menyampah tgk dia masa hari nikah...ibaratnya mcm muka tak tau malu langsung..dah la x lawa masa ari khawin...

    cik rose nak buat banner tu fieda ada bagi tuto dari blog yg fieda try buat tu...cik rose tgk kt sini

    http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2011/04/tutorial-cara-buat-banner-dengan.html

    ReplyDelete
  5. terharu lak bila bc pasal abby siap sedia baju anak2... walaupun dlm hati dia xsiapa yg tahu..

    ReplyDelete
  6. harap2 kemesraan memey dgn anak tiri tu kekal la kan sbb takut dia ada anak sndiri kang lain pulak jadinya...

    huhu

    ReplyDelete
  7. salam,

    dulu..kini dan selamanya
    tak suka mamat dan minah tu

    jangan ckp thanks je..

    nafkah anak tu tolong bagi ye :P

    ReplyDelete
  8. ramai tak suak memey.
    lg pun nampak sgt dia over gedik ^^

    ReplyDelete
  9. boleh ke ek kite bahagia dengan menghancurkan kehidupan org lain :(

    ReplyDelete
  10. huhuhuuh..kisah lama..sekarang mereka dah berbaik kan...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠