Syifa Kembar

Author : Cik Rose Cute | 9:51 AM | 12Total Comments |
Gambar nie cik hubby edit...dengan handphonenya......kalau kembar betul kan best hihihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. kalau kembar mesti seronok..dpt lagi yg tembam mcm ni..

    ReplyDelete
  2. anak akk ke nih ? atotototo semangatnyeee :D geget kanggg :P

    ReplyDelete
  3. hee...ingatkan kembar betul2 tadi..edit rupanya.. :D

    ReplyDelete
  4. wah!!! chubby nya pipi. berusaha dapatkan kembar kak. Hehe :)

    ReplyDelete
  5. hihi..mmg comel la cik rose kalau ada kembar..semuanya kena beli double..sama jer dorang pakai..

    ReplyDelete
  6. errr
    baru nak ckp besnye akak ade anak kembor
    kekeke
    bes nye la kan kakk
    sy pon nak anak kembor satu ari nnti
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. @Bui Junaidi

    tu la pasal...dah usaha lebih tapi tak dapat hihihi

    ReplyDelete
  8. @fieda

    Kan fieda...seronok giler...berangan kejap..la..la..la..

    ReplyDelete
  9. @aimie amalina

    Terkena jugak Si gadis yang manis!!! hihihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠