Syifa Demam,cirit-birit dan muntah

Author : Cik Rose Cute | 8:53 PM | 12Total Comments |
Kesian syifa....malam tadi dalam dekat pukul 3.00 la...lebih kurang cam gitu....mulutnya bising.....bagi nek tak nak....tak lama pastu tengok dia cam nak muak jer....sekali keluar nasi campur susu yang aku suap petang tadi....Rupa-rupanya....anak ibu tak sedap badan....Banyak kali jugak la....dia muntah....tapi dia tak nangis....cuma nak keluarkan muntahnya....cam susah sikit.....ya la...syifakan baby lagi....bukan banyak pun makanan dalam badannya......Sekarang pun still...cam gitu jugak....pagi tadi aku suap bubur pun....baru beberapa minit keluar balik......Tapi si syifa nie....kita suap makan dia bukak jer mulut dia.....Badannya tak la panas....sangat...cuma makanan masuk ke dalam perut dia...keluar balik.....Malam nie pulak...cirit-birit.....kesian anak ibu.....Tapi syifa nie....kuat tak menanggis still boleh main lagi gan kakak dan abangnya.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. Sian anak akak. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. ala keciannye syifa..
    moge cepat sembuh ye :)



    luv,
    cik ana :)

    ReplyDelete
  3. semoga syifa si tembam cepat sembuh..geram nk cubit..

    ReplyDelete
  4. kesiannya syifa comey. semoga cepat sembuh dear

    ReplyDelete
  5. comeynya. kesian syifa. get well soon dear, ok

    ReplyDelete
  6. alololo...cian dia yunk. harap syifa cepat sembuh. comel nah tgk dia kat 1st pic dia tu taw :)

    ReplyDelete
  7. moga cpt sihat yer shifa.. kalo smpai muntah+cirit tu msti byk kluar air dr bdan... kna bg mnum byk air msk ni, utk gnti air y hilang... bg air garam k

    ReplyDelete
  8. Cian anak sis ..harap perkara mcm nie tak berlaku lagi ..amin

    ReplyDelete
  9. Semoga syifa semakin sembuh...mmg kasihan tgk anak kecik klu dmm.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠