IKEA Cantik-cantik...

Author : Cik Rose Cute | 10:30 AM | 6Total Comments |
Assalamualaikum my dear blogger....Pagi nie aku tak tahu nak story apa hihihi....Aku pergi kat Cik Google cari barangan IKEA aku upload gambar deconya....hihihi...untuk sesiapa yang suka pegi IKEA...Aku tak pernah jejak lagi IKEA....Nantilah aku nak ajak Cik hubby aku.....

Untuk ruang tamu cantikkan....sukanya dapat ruang tamu cam nie.....hihihi


Nie pulak bilik tidur...semua kaler putih.....aku suka cadar dengan almari cantik....

Nie ruang untuk buku atau tempat melepak kot....

gambar nie...aku tak tahu deconya camna hihihi...bawah ruang tamu atas bilik ke....aku tak tahu.....Tapi kalau tengok gambar kat atas tue semuanya cantik2....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. besar giler ikea, tak larat nak jln

    ReplyDelete
  2. ratu mmg suke ikea.destinasi wajib kalau g kl.tp skang ikea byk brg dah mahal...mencik...lawa plak kerusi polkadot merah tu kan..

    ReplyDelete
  3. @ratusiput

    Aaa...lawa pulak kerusi polkadot tue....

    ReplyDelete
  4. mmg cantik produk ikea kan.. sy tgk kat fb.. hihi samalah saya pun xpnah g ikea.. kalu kaya syok blh beli semua ni.. hihii

    ReplyDelete
  5. tak adil arr. kat kuching nan hado ikea punnn :(

    ReplyDelete
  6. Sayangnya kat Langkawi takdak Ikea

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠