Comelnya Dia....

Author : Cik Rose Cute | 2:11 PM | 8Total Comments |
Comelnya dia......suka tengok...hihihi ada tak sesiapa suka tengok dia berlakon??...kecik2 dah pandai berlakon....Mia nie...ikut muka Daddy dia....Aku pernah tengok Daddy dia...mata memang sebijik daddy dia....Mummynya...belum pernah ku tengok lagi hihihi....Korang pernah tengok Mia punyer Mummy??....Cantik Tak?? mesti cantikkkkk....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. adeh2..mmg comel gila..kalau bui jumpa mia live,mau nya bui cubit2 pipi dia yg comel tu..hehe

    ReplyDelete
  2. mmg comel ngat budok mia ni..gerammmm

    ReplyDelete
  3. wah..comey yang amat. geram pipi dia, nak cubit. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. Zie dh tgk mama si mia ni. Kecomelan mia menwariskan emak dia taw. super lawa.

    ReplyDelete
  5. bahkan sgt keletah bile berbicara si mia ni!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠