Aku Nak Terjah Blog Sapa Erk??

Author : Cik Rose Cute | 1:50 PM | 9Total Comments |
Nie Kakak.....Nur Fatin Sahira....Sajer buat penyeri N3 Aku....Boleh.....
Sekarang dah pukul 1.30pm la..lebih kurang cam gitulah...... baru  settle...aku godek2 blog sepupu aku....Dalam pukul 2.00pm nanti...waktu  aku nak terjah blog korang hihihi...sehari tak terjah blog korang rasa tak senang tau....windu pulak nak baca n3 korang terutama  zie rindu nak baca n3 pasal  persiapan kawin dia....Nasz kadang2 pelawa aku baca n3nya hihihi  Uchi  suka datang blog aku...tu yang aku suka ke blog dia...sapa lagi......Cik Betty  blogger nie...paling aku suka....hihihi sebabnya....tak sombong..selalu singgah blog aku...tak kira la...aku tulis story tak best pun....Sorang lagi blogger nie..nama Lya  ....Dia nie orang satu geng gan aku " ganu kita"....Siapa lagi ya......Takkanlah semua aku nak tulis kat sini lain hari ya.......tapi yang penting...Siapa yang datang blog aku....Memang aku terjah habis-habisan!!! hihihi....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Meh terjah blog saya plak ☺☺

    ReplyDelete
  2. hehhehe... siap ada name lya... tq cik rose :-)

    xpe..rajin2 bw blh jumpa rmai kwn..tp dunia blog skarang x semeriah dulu... byk blog y x update..sedihnyer... smpai dh xtau nk terjah ke mana... kna rjin bw la... huhuhu..
    kalo dulu2.. ada je entri bru up..jd ,,, slalu ada citer nk baca

    ReplyDelete
  3. saya kn sis sbnrnye mem tarik tali dulu klu nk ushar2 blog ni..agak mcm serasi baru lah buat 3 step:-

    -masuk
    -bce
    - komen...

    itu cara uchilah..

    ReplyDelete
  4. sya selalu singgah sini dan komen tapi cik rose tak jenguk sya pun...

    uhukkkk

    ReplyDelete
  5. cik rose tak terjah pun blog saya.

    eh tetibaaaa ngeee

    ReplyDelete
  6. dah tukar template ek? hehe. comey la. hehehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  7. kite pun setia gak cik rose..ari2 dtg jenguk sini or sana...:)

    ReplyDelete
  8. @mamaNoriz

    Baru Cik Rose letak link blog Nuriz...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠