Untuk Blogger Zaza Nizam

Author : Cik Rose Cute | 2:51 PM | 9Total Comments |
Assalamualaikum....

Entry nie khas untuk Blogger Zaza Nizam dan juga yang selalu komen blog aku yg tak seberapa nie....Jangan marah jika aku tak berdatang ke blog korang,mungkin link blog korang tidak tertera..tue yang susah aku nak balas kunjungan korang...contoh cam gambar kat bawah...

 Sebenarnya aku malas nak buat entry...tapi di fikir balik nanti dia kata aku sombong pulak...selalu jugaklah..Blogger Zaza Nizam nie singgah blog aku....tapi bila nak balas jejak balik tak boleh..sebab tiada link tertera contoh gambar di atas yg telah aku print screen...

Nota Pink: Hope Zaza Nizam letak link blog ya...okey tq


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Nur pun selalu berdepan dgn masalah yg sama.huhu

    ReplyDelete
  2. dia takde blog kot kak?... konfius jugak kan ...kita tak nak dicop sombong... hihi

    ReplyDelete
  3. sy pun bermasalah nak jejak balik...skrg ni dah lain n pelik skit dan tak macam dulu kan...

    ReplyDelete
  4. my blog http://mdm7781.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Prnh juga hdpi gini.. Xde url.mcm ne nk follow...

    ReplyDelete
  6. peminat rahsia tu..hehe
    aah sesetengah blogger x perasan id diorang xde backlink..susah nak terjah diorang balik

    ReplyDelete
  7. Hmm tahu takpe. Pernah gak alami benda yang sama. Tak letak link blog, susah nak jejak balik.

    ReplyDelete
  8. samalah jugak huhuhu tp buka drpd blogger zaza.. org lain.. penig dibuatnya, x blh nak balas jejak...

    ReplyDelete
  9. huhu sorry sgt2.. xperasan pon jadi camtu..
    zazanizam.blogspot.com tq ye kak rose. ni baru perasan akak post

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠