Melayu Bogel

Author : Cik Rose Cute | 7:41 AM | 14Total Comments |
Ada ke,aku up-entry pasal melayu bogel kikiki...bulan2 puasa pun ada jugak orang search nak tengok benda2 cam gitu....hish!!!...kelakar pun ada...

okey Bye...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. hahaha..
    yg pasti itu bukan shark yg cari..
    cm pelik pulak bnyi.

    ReplyDelete
  2. hahaha...puasa2 search benda mengarut....isk! karut betul la :-P

    ReplyDelete
  3. kahkah... tergelak baca... sapalah yg cari tu ye..

    ReplyDelete
  4. hi , follow back my blog . dapatkan berita-berita dan isu semasa yang terkini di blog saya .
    kamisembang.blogspot.com . jom terjah blog tu klik je tulisan tu . follow back k .

    ReplyDelete
  5. siapalah yg bogel dalam blog cik ros nie.hakhak

    ReplyDelete
  6. huyoo..sensored blog akak ni..hehe~

    ReplyDelete
  7. Haha~ bulan puasa pun nak tengok benda2 camtu ek!

    ReplyDelete
  8. Biasa lah.. De je yg x posa bab tuh..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠