Tesco Bukit Tinggi

Author : Cik Rose Cute | 12:27 PM | 16Total Comments |
Semalam pergi Tesco dengan cik hubby....biasalah dah gaji...shopping barang dapur sikit....kitaorang pergi berempat jer,.anak aku yg sulong sekolah agama petang so tak ikutlah dia,lepas shopping terasa mau makan kfc kat Tesco tue...last2 cancel....semua menu kat kfc tue dah habis....yang dah habisnya kentang lenyek,peha ayam dan macam2 lagilah....malas nak menunggu kitaorang balik...tak jadi nak makan ayam....

syifa dah stanby nak makan,tengok jari dia nak buat peace....
aku pun dah stanby....sementara menunggu cik hubby order... aku snap gambar dulu....pic nie si haziq yg snap.....pro tak haziq...boleh tahan jugaklah....hihihi center jer....

nota kecik: kalau ada salah eja tue....maaflah ya...aku up entry pakai tab aku nie ha....sebab gambar kat sini.....


P/s: Takziah di ucapkan buat keluarga Mama Mia atas pemergian Ayahdanya yang tercinta 
lewat petang semalam.... 
 
Al-fatihah...!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. jalan2 dgn anak2 ye kak.. mmg pndai la haziq snap gmbr.. center je nmpknya tu.. Al-fatihah buat arwah ayahanda kak izan..

    ReplyDelete
  2. tak jadi la mkn KFC yee...
    mkn apa la pulak tu liza bila x dpt mkn KFC...

    ReplyDelete
  3. Takde rezeki nak makan kfc.. Next time maybe.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. Seronok si kecil dapat berjalan-jalan.

    Singgah balas sini!

    ReplyDelete
  5. al fatihah...

    credit to en haziq...heheheheh

    ReplyDelete
  6. takziah buat mama mia, lahai .. sy selalu jugak pg tesco ni tp dah jrg skrg huhuhuhuhu ..

    ReplyDelete
  7. tak jadi pulak makan KFC ye.. takde rezeki. saya belum bersalin lagi kak, baru 35weeks. menunggu lah ni :)

    ReplyDelete
  8. Hari tue hari orang p serbu kfc kot.. tue yg cepat habis semuanya..sabar je la.. ;p

    ReplyDelete
  9. pandai haziq amik gambo tu..ada bakat dah

    ReplyDelete
  10. hihih... mama belum ada kesempatan nak meyerbu kfc

    ReplyDelete
  11. boleh pulak kfc habis ek.. hihi..

    ReplyDelete
  12. alololo..comei syifa buat peace. :)

    ReplyDelete
  13. Pernah gi JJ kat situ..punyalah jauh OKje merayau hehe sampai ke Bukit Tinggi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠