Entry Syok Sendiri

Author : Cik Rose Cute | 8:38 PM | 21Total Comments |
Tadi klik2 entry lama....bila baca balik senyum sorang2...entry syok sendiri...tulis2 tak ada siapa yg baca kikiki...Awal berblog tahun 2010...Entry yang pertama sekadar letak gambar anak-anak aku..kalau korang nak tgk klik SINI

kadang2 tue type jugak entry tapi tiada siapa yg baca kelakarkan...kalau ingat balik awal2 berblog rasa malu pun ada....

Nota Pink: tue yang di katakan entry syok sendiri...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. tapi sekarang dh ramai pengikut. hebatnya.

    ReplyDelete
  2. Hehehe. Terasa I. Haha. Mmg slalu xdak org baca tp kdg2 nak tulis gak. :)

    ReplyDelete
  3. Akak... serious cantik blog akak! Haa... Pascal entry xsemestinye xde org komen... org baca tapi xkomen pun...

    ReplyDelete
  4. Cuba aka gi dashboard, home tgok all posted... ada jumlah comments, entries views... cuba akak check... mesti ada org baca.. cuma xkomen..

    ReplyDelete
  5. a'a la kan.. entry2 lama entah apa2.. penulisan pun. huh, memang sangat-sangat membosankan. lagi satu tulisan entri dulu2 lain berbanding tulisan skarang gara2 edit blog

    ReplyDelete
  6. Hehehe, xde lah. Mana de akak syok sendiri pun :)
    Selamat hari raya kak, maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  7. takpe syok sendiri..bab blog kite sendiri kan

    ReplyDelete
  8. first entry nad pun pelik2 je. pengenalan diri keke

    ReplyDelete
  9. Kita tulis apa yang kita rasa. :)

    ReplyDelete
  10. hehehe.. kalo baca entri lama mmg nk trgelak.. termalu sendiri..

    ReplyDelete
  11. hik hik hik ..same la dengan sye pon macam tu jugak mase memula...

    ReplyDelete
  12. samalah MV dulu mula2 berblog pun takde sape yang baca//ahaha

    ReplyDelete
  13. hehehehe... jangan senyum sorang sorang lama lama kak.. hehehe

    ReplyDelete
  14. biaslah.. mula2 mmg gitu.. lama2 ok dah kan.. skrg ni lgla sgt2 ok ye x?

    ReplyDelete
  15. haha..sy yg masih baru ni lg la,kak..

    ReplyDelete
  16. hihih.. takpe, mama pun sama je, buat entry syok sendiri.. kelakar pun ada..

    ReplyDelete
  17. hahaha.. sma la kite kak.. tp tu bkn entri syok sendiri kot..sbb x kesah sgt mula2 cam tu.. yela, baru nk berblogging kata org kan..lain la kalo dah lama tp xde sape yg sudi baca.. itulah namanya syok sendiri.. sbb tak nak terjah kwn, cuma hrp org je terjah dia..hahaha.. oppss jgn pulak ada yg terasa.. ada beberapa blogger yg mcm tu kak.. ;p

    ReplyDelete
  18. err..kalau belek2 balik entry lama...
    mmg rasa malu..huhuhu..

    tapi semua tu pengalaman kan kak... :)

    ReplyDelete
  19. biasalah mula2.. dya punya entry lgi malu..entry putus cinta.hahahaah

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠