Kad Raya Dan Hadiah

Author : Cik Rose Cute | 2:55 PM | 21Total Comments |
.Assalamualaikum...

Entry kad raya dan hadiah yg aku dapat sempena bulan Ramadhan hari tue...punyalah lama kad2 dan hadiah nie terperap...baru sekrg nak story kikiki


Kad Raya Dari Puan Qaleshya Umairah  Terima Kasih
..
Kad yg kedua dari blog Ema Putih  tak sangka dapat kad raya dari si gadis nie...

.
Tudung nie belum try pakai lagi kainnya lembut kaler purple..
..
Tudung dan kad raya dapat hadiah dari blogger group GSF sebab aku tolong kemaskan sikit blognya...

Hadiah menang join Giveaway comel tak?


Nielah penaja hadiah tue..Okey Bye...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. Wah,banyaknya,murah rezeki cik rose ;) http://yayaomeyy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahh!! untung la..cntik2 la hadiah & kad raya tuh!

    ReplyDelete
  3. bnyak jugak ye akak dapat..
    tahniah..

    ReplyDelete
  4. wah..byk..

    tudung kain tu best sis..

    snng iron dan mudah je letak kat muka.

    ReplyDelete
  5. byknye dpt hadiah.. cantik sgt tudung tu.. trend tudung skrg tu kan...

    ReplyDelete
  6. tahniah cikrose..:) semoga sentiasa ceria selalu..:))

    ReplyDelete
  7. wah banyak tu cik rose....
    tahniah tau :)

    ReplyDelete
  8. wah ! beruntung lah dapat ...

    ReplyDelete
  9. Terima kasih menjenguk blog tak seberapa saya tu

    I'll follow you back =)

    ReplyDelete
  10. Salam akak..tima kasih tau..sya folo blog akak rose :D

    ReplyDelete
  11. meriahnya kak... best dapat kad dengan hadiah ni..

    ReplyDelete
  12. banyaknya dapat hadiah kak.. ;)

    ReplyDelete
  13. Banyaknya dapat. Tahniah! Bertuah badan.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠