Syifa 2 tahun 6 bulan

Author : Cik Rose Cute | 9:48 PM | 17Total Comments |
Dah pandai bercakap sikit2...kadang2 kuat mengamuk tapi cepat reda bila ibunya pujuk,kalau abah pujuk dia tak mau...dia lari...hihihi nak jugak ibunya pujuk.Syifa nie lebih kurang umur dengan anak MAMA RINA  Si Aleysa cuma beza bulan jer...Dah lama mama rina tak up-date blog dia...tiba2 rindu kat dia kikiki..

Jarinya tue...konon-kononnya nak peace tapi tak berapa nak jadi...picture belakang tue sebenarnya pantai kat kampung adik aku...aku lupa pulak nama pantainya....Nielah gambar Syifa yg paling latest tau...besar tak saya akak2 semua hihihi...

Nota Pink: Mungkin besok up-date pasal raya....Orang lain sibuk up-date pasal raya hihihi...aku belum lagi...Ada aku kisah kikiki...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. Comel dia. Semoga membesar menjadi solehah dan menjadi insan yg berguna kpd agama, bangsa dan agama.

    ReplyDelete
  2. cutenya si comel ni... oo.. nama dia syifa ye, sama dengan kawan sufi masa dok dalam wad sebab kuning. syifa jugak namanye...

    ReplyDelete
  3. Cute nya dia..semoga cik Rose cepat dpt menantu....

    ReplyDelete
  4. peace satu jari je.. hehe.. comel syifa..

    ReplyDelete
  5. alololo!!!comelnye dye pakai baju tuh!!!hikhikhik!!!

    ReplyDelete
  6. olo comel... adam khaleef kan, dulu2 nak peace pun tak jadik... hihi^^

    ReplyDelete
  7. comel...sedap pulak namanya..=)

    yela...lama dah senyap mama alesya tu kan...

    ReplyDelete
  8. Pejam celik pejam celik...da bsr syifa rupanyer...be a gud girl syifa!

    ReplyDelete
  9. Auni sebaya syifa upenye..Auni bln 9 nih 2 thn 5 bln

    ReplyDelete
  10. ololooo makin comel syifa ni.. :-)

    ReplyDelete
  11. dah bsr tu kak..leh tmbh lg sorang..hehe

    ReplyDelete
  12. syifa dah besar.. makin comei... ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠