Google Chrome

Author : Cik Rose Cute | 10:19 AM | 22Total Comments |
Assalamualaikum....

Sebelum nie setia dengan "Mozilla",sekarang dah bertukar aku guna "Google Chrome"...Daripada semalam blog aku ada eror bila bukak blog pakai MOzilla tak tahu kenapa...lagi satu nak komen korang pun tak boleh...Mozilla dah merajuk dengan aku kot...hihihi Hari nie cik hubby godek2 memang tak boleh guna jugak pakai Mozilla.

Akhirnya cik hubby download "google Chrome" barulah tak ada eror...Baru senang hati nak balas kunjungan korang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. Sebelum nie pun i pakai Mozilla.. tpi skrg setia dgn Chrome jer.. ;)

    ReplyDelete
  2. mozilla mmg mcm tu.mogilla..haha

    ReplyDelete
  3. akak memang suka pakai Chrome jer..kenkadang jer pakai Mozilla..tu pun sbb keja..:)

    ReplyDelete
  4. Samalah macam waalid..

    dulu best sangat gune mozilla,skrg tidak lagi..lebih suka gune chrome..

    =)

    ReplyDelete
  5. cik akak memang guna chrome nie..hihi...
    yang lain...huhu

    ReplyDelete
  6. KA masih setia dgn mozilla FF hehehe

    ReplyDelete
  7. done sedekah nuffnag pagi jumaat ni !

    ReplyDelete
  8. pakai goggle chrome senang..just klik je kann...

    ReplyDelete
  9. Tapi sesetengah komen memang tak boleh nak ditulis bila pakai chrome, bila pakai mozila baru boleh. Tapi of course le chrome lebih cepat dari mozilla yang tergedik-gedik bila nak buka sesuatu page tu. Saya tetap pilih chrome :-)

    ReplyDelete
  10. mozilla dengan IE tak banyak beza, sama ja...sy lebih suka pakai chrome dari dulu lagi...:)

    ReplyDelete
  11. mama guna chrome kak, mozilla ke gozilla ke tak guna.. hihi

    ReplyDelete
  12. Mieza pun guna Google Chrome.. Best! Laju jer loading.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  13. Saya dah lama curang dgn mozilla. Suka pakai chrome ☺☺

    ReplyDelete
  14. akk masih setia ngan google chrome !

    ReplyDelete
  15. deqla slama ni mmg guna google chrome.. xde masalah...hihi..cuma x boleh buka blog domain je la kat opis ni.. sama la kalo bukak mozilla pun..gozilla xtau lagi la.. x cuba.. hahahaha... ;p

    ReplyDelete
  16. dari dulu memang lebih suka guna google chrome..

    ReplyDelete
  17. Noey kat ofis pakai google chrome..kat umah pakai Mozilla..hehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠