Sinopsis The Smurfs 2

Author : Cik Rose Cute | 12:51 PM | 14Total Comments |
Assalamualaikum....

Filem animasi yang menarik hati aku dan juga anak-anak...."The Smurfs 2" filem kartun nie...yang pertama dah tengok ...yang kedua belum lagi,....tunggu cik hubby dowload jerlah hihihi...

 The Smurfs 2 Movie Film 2013 Sinopsis

The Smurfs 2 Movie Film 2013 Sinopsis
Dalam sekuel film animasi ini menceritakan tentang komedi keluarga hibrida blockbuster The Smurfs. Seorang penyihir jahat yang bernama Gargamel menciptakan beberapa makhluk Smurf palsu yang nakal/jahat atau dengan julukan naughties yang dimanfaatkan sebagai Smurf-essence magis dan terkuat. Tapi ketika dia tahu bahwa hanya Smurf asli yang dapat memberikan apa saja yang di inginkan dan hanya Smurfette yang tahu mantra rahsia dan yang dapat mengubah naughties menjadi Smurf sebenarnya, maka kemudian Gargamel menculik Smurfette dan membawanya ke Paris, karena disitu dia juga telah memenangkan di antara jutaan adorasi sebagai penyihir terbesar di dunia. Sekarang  bergantung pada the blue guys tentang bagaimana mereka bekerjasama dengan teman-teman manusia mereka yaitu Papa, Clumsy, Grouchy, Patrick dan Grace Winslow  untuk menyelamatkan dia dari Gargamel. 
The Smurfs 2 Movie Film 2013 Sinopsis
The Smurfs 2 Movie Film 2013 

The Smurfs 2 Movie Film 2013 Sinopsis 

Nota Pink: Menarik jugak jalan ceritanya...anak2 aku pasti suka..layan....Pasni aku terjah korang slow2 hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. smurfs adalah cartoon kegemaran dari kecik sampailah sekarang... *_^

    ReplyDelete
  2. Sy n ank2 pn ske the smurfs nih

    ReplyDelete
  3. nak tengok,nak tengok..aniqfiras pun mesti dok melekat depan tv je kalau tengok citer ni..

    ReplyDelete
  4. CR..nanti tgk TURBO plok..mesti ank2 suka.. mmg best+animasi cantik

    ReplyDelete
  5. menarik tengok trailer dye...heheheh....minat kartun gak!!!hehheheh....

    ReplyDelete
  6. mcm best je.. nak ajak hubby tgk la.. hihi..

    ReplyDelete
  7. comeljer smurftu .. anak2 memang suka.. alamak tak merasalah gi tengok kat wayang.. asyik sibukjer kebelakangnni...

    ReplyDelete
  8. tgk kat mana ni..kat umah ke wayang

    ReplyDelete
  9. entah blalah dapat tgk..
    Nur jarang beno tgk wayang..
    huhu

    ReplyDelete
  10. smurf ni comellss. tp org kata cite smurt 2 x brapa best. huhuu

    ReplyDelete
  11. best kot cite ni..comel..slalu parent bwk anak2 tgk cite ni tpi dya bawak parent dya tgk cite ni time rye..hahah

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠