Aidil Zafuan Ceraikan Rita Rudaini Melalui SMS

Author : Cik Rose Cute | 11:29 PM | 20Total Comments |
Tak habis2 dengan nasib Rita Rudaini,mungkin ada hikmah di sebalik yang berlaku....bersabarlah Rita Rudaini...

Rita Rudaini 37 akhirnya bercerai dengan Aidil Zafuan 26 dengan talak satu. Rita sendiri telah mengesahkan bahawa Aidil telah menceraikannya petang semalam (Ahad) melalui sistem pesanan ringkas (SMS).
Melalui Berita Harian hari ini, antara punca utama Aidil menceraikan Rita adalah kerana kenyataan Rita yang disiarkan semalam dalam sebuah artikel bertajuk ‘Rita bengang skandal terbaru Aidil’ di ruangan B*POP.

Kenyataan dan luahan Rita
“Saya perlu terima keputusan ini dengan hati yang terbuka hanya beberapa jam sebelum masuk waktu berbuka. Kini segala galanya sudah jelas, Aidil akhirnya menceraikan saya. Bagaimanapun, kehidupan perlu diteruskan dan saya perlu lebih tabah,”
Aidil dan Rita pernah bernikah di Songkhla, Thailand pada 28 Februari 2008 dan hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Airit Rayyan Rizqin, 4, dan Airit Qaqa Arjuna, 1 tahun.

Kredit SINI


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. hal dorang ni tak habis-habis.. yang penting rita still gojes!.. haha..
    selamat hari raya kak..

    ReplyDelete
  2. Paling kesian kat anak2 =...

    semoga Rita lebih tabah membesarkan anak-anak..
    apapun, suami adalah ketua keluarga, dan patut membeimbing isteri..=)

    Selamat hari raya...Maaf salah silap saya ya..=)

    ReplyDelete
  3. ternoktah juga perkahwinan mereka akhirnya. Ialah kan..jika perceraian itu cara yg terbaik maka kita redha ajelah. mungkin ada hikmah di sebaliknya.

    ReplyDelete
  4. apa boleh buat....huhu
    masha minat gak rita ni...even dah mcm2 jadi kat dye job dye makin bnyak je...hehe
    good luck!

    ReplyDelete
  5. la.. x habis2 lagi ke psl dorang ni..huhu.. selamat hari raya maaf zahir batin kak rose...

    ReplyDelete
  6. rasanya ini yg terbaik spy xde lg crita psl diorg yg x habis2 tu... bosan pun ada kdg2 tu

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
  8. Salam Hari raya Aidilfitri untuk awak

    ReplyDelete
  9. macam2 hal apapon kita doakan kebahagiaan rita....hihi
    Bie dah follow balik blog sis..TQ

    ReplyDelete
  10. AKHIRNYA...KESIAN RITA,HARAP DIA TERIMA SEGALANYA DGN REDHA

    SELAMAT HARI RAYA CIK ROSE..MAAFKAN BUI JIKA ADA TERSILAP TUTUR KATA K.:)

    ReplyDelete
  11. salam Rose,Selamat hari raya ....klu ada silap & salah k.atie,kemaafan k.atie pinta yer.Semoga lebaran kali ini lbh membahgiakn Rose sekluarga


    p/s:Semoga Rita tabah....

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya aidilfitri :D maaf zahir dan batin :D

    ReplyDelete
  13. huh, pening kepala ngan kisah dorang..
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  14. Ada hikmah disebalik yang berlaku.. moga ini menjadi pengajaran buat kita dalam melayari kehidupan yang sementara ni..

    ReplyDelete
  15. smoga kita dijauhkann dari melalui perkara sbegituu aminnn.

    ReplyDelete
  16. nak buek macam mane dah tak de jodoh kan...cian...

    ReplyDelete
  17. tak habis2 kan kes derang ni.malas amik port.hehe

    ReplyDelete
  18. It's a shame you don't have a donate button! I'd definitely
    donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group.
    Talk soon!

    Feel free to surf to my web blog; Bellagenix Review

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠