Felling Kejap Dengar Lagu

Author : Cik Rose Cute | 11:31 PM | 8Total Comments |
Layan sorang2 sambil edit blog,felling habis tiba-tiba dalam kepala otak aku melayang-layang mengimbau kembali kenangan lalu hihihi....malam2 best jugak layan lagu


Siapa suka lagu nie?angkat kening hihihi...Walaupun lagu nie lama tapi tetap menjadi pujaan hatiku...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. dengar skrg pun masih best lagi kan.. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum kak rose

    Wah tgh dok feeling dgr lagu terimbau kenangan kew hihi

    ReplyDelete
  3. Sedap jugakkan..layan malam-malam ni..

    ReplyDelete
  4. ehh..lagu ni dalam kategori evergreen tau..
    xjemu dengar.. besttt

    ReplyDelete
  5. cik rose sayang...jiwangnya...hihi

    ReplyDelete
  6. mmg mengimbau kenangan lama lagu ni....hehe

    ReplyDelete
  7. Dnga lagu terus teringat kenangan lama ye kak

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠