Gambar Raya 2013 (Terengganu)

Author : Cik Rose Cute | 2:19 PM | 24Total Comments |
Assalamualaikum...

baru nak citer pasal raya....nie dah raya ke berapa dah hihihi...orang lain...awal2 lagi dah up entry raya..kita baru nak story....Korang layan jerlah...Tahu nie Raya kat Kampung Banggol Peradong,Manir Kuala Terengganu.

Nie kat rumah abang satu mak bapak lain,kubur arwah mak aku berdekatan dengan rumahnya..senang sikit lepas cik hubby sembahyang raya ,makan-makan pastu boleh pergi kubur arwah mak dan beraya rumh adik aku pulak.....kat Telaga Daim Terengganu.

Tengok ragam Si haziq...suka sangat bila bergambar buat macam2 aksi...
Yang lagi dua orang tue anak saudara aku,yg perempuan tingkatan 5,yg sorang lagi tue tingkatan 2...dua2 belajar tempat sama,aku dah lupa dorang sekolah kat mana...Tapi sekolah pandai kat Terengganulah...

Kat atas gambar raya kat luar...belakang tue pantai...Sebelum singgah rumah adik aku yg sebapak..kitaorang ambik gambar dulu....

Nampak tak aku yg semakin bam-bam...Aku kalau badan dah naik,yg first sekali naik adalah muka,kalau nak kurus pun cam tue jugak...muka dulu baru body...

Nielah pujaan hatiku...sayang korang ketat2...semua dah besar .....

Last Gambar Syifa,semalam dah letak.. tak mengapalah....hihihi...suka kacau ibu kat depan komputer...sibuk bawak tab pastu duduk atas riba main game...kadang2 tue tgk youtube...sakit jiwa...hihihi lagi2 kalau ada orang wat tempahan edit blog...lagi seksa nak siapkan...nak menyibuk jugak depan komputer...nanti nak cari meja kecik satu untuk dia.....

Nota Pink: Lewat sikit hari on komputer...

Okey Bye


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. selamat hari raya.. :D
    cantik tema tahun ni :)

    ReplyDelete
  2. takpa biar lambat .. yg penting ada kat blog hihihihihi .. cantik jugak warna unggu gelapkan .. bebudak lasak.. x nampak kotornya.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Liza
    timer kasih singgah dan folo blog k.ana...

    raya tahun depan boleh la singgah umah, hehe.. asben k.ana orang KT..kat chabang tiga..
    :)

    ReplyDelete
  4. hello..org swak dtg jenguk..tema purple raya tahun ni..meriahnya..

    ReplyDelete
  5. wah!!!!bergambar satu family...heheheh...warna ungu??cayalah sis...hehehe...

    ReplyDelete
  6. comey2 anak ros..gambar last tu..comey sangattt..
    ros ni macam akak..kalau naik berat badan..tang muka dulu..samala kita..hihihi..

    ReplyDelete
  7. wah...purple gelap gitu,cantik:)

    ReplyDelete
  8. ehh akak pun purple ye.. cantiknye anak beranak.. deqla pun baru je update entri raya hari ni.. tu pun ada lagi entri berbaki.. esok2 la pulak..

    ReplyDelete
  9. tema pepel la. ooo akak asal terengganu ye. baru tau. ;)

    ReplyDelete
  10. Bestnya blk beraya suasana kg..mesti meriah..dekat ngn pntai pulak tue..boleh la berkelah sekali yer tak? =D

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya cr.. maaf slh silap yer.. :-)

    cantiklah tema cr thn ni.. warna ungu ni cantik! :-)

    ReplyDelete
  12. owhhh akak org manir ye =) kg sy sebelah manir je..tp kg ayah la..kg pulau rusa..best beraya kt kg

    ReplyDelete
  13. amboi cik rose cantik kaler purple tu hehehe

    ReplyDelete
  14. tahun ni pun saya raya k.tganu...rumah mentua

    ReplyDelete
  15. cantikk...Kalau tak warna baju kita sama...tapi nur xjadi amik ungu...hehehe..tukar saat akhir..heheh

    ReplyDelete
  16. cantikk...Kalau tak warna baju kita sama...tapi nur xjadi amik ungu...hehehe..tukar saat akhir..heheh

    ReplyDelete
  17. cantikk...Kalau tak warna baju kita sama...tapi nur xjadi amik ungu...hehehe..tukar saat akhir..heheh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠