Gambar Isteri Rosyam Noor Masih Cantik

Author : Cik Rose Cute | 9:40 PM | 19Total Comments |
Aku rasakan...semua tak sabar nak tengok kehadiran pelakon tersohor Rosyam Nor dalam filem KL Gangster 2 dengan memegang peranan sebagai ketua kongsi gelap cukup membuatkan aku begitu teruja untuk menantikan penayangan filem arahan Syamsul Yusuf itu pada 3 Oktober ini....betul tak?..


http://2.bp.blogspot.com/-dGu88aLU60w/Uh8eBNgvm4I/AAAAAAAAwQU/vSS0-t2Makk/s1600/Gambar+isteri+Rosyam+Nor+yang+amat+cantik+4.jpg
Masih cantik lagi isteri Rosyam Nor kan....


http://2.bp.blogspot.com/-m_ltVRhHdK4/Uh8bolanDPI/AAAAAAAAwQA/Albvzd0jB-s/s1600/Gambar+isteri+Rosyam+Nor+yang+amat+cantik+1.jpg
Nie Ayag Rosyam Nor ke?

http://4.bp.blogspot.com/-Bb3NM-zZ6rw/Uh8bovEXdmI/AAAAAAAAwQE/jCwI9ay6hz4/s1600/Gambar+isteri+Rosyam+Nor+yang+amat+cantik+2.jpg..
Dalam Filem  itu nanti Rosyam Nor  sebagai Tailong

Kredit SINI

Nota Pink: Aku sibuk sikit hari nie...tak sempat nak balas kunjungan korang..mungkin besok aku balas sesiapa yg singgah blog aku ya... 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. A'AA CANTIKKAN.. NMPAK AWET MUDA.. :-)

    *SAYA PUN XSABAR NAK TFGK.. MMG MINAT CITE ARAHAN SHAMSUL NI :-)

    ReplyDelete
  2. pertama kali cik akak tengok isteri rosyam nor lah nie..hihi...lawa eh :)

    ReplyDelete
  3. rosyam noor sndiri pun jaga penampilan kak comfirm lah bini dia pun sama

    ReplyDelete
  4. first time tengok gambar isteri Rosyam Noor.. Ha'ah cantik sangat.. ^_^

    ReplyDelete
  5. owhh isteri r.nor ke 2?? ni la pertama kali sy tgok =) cantik je..

    ReplyDelete
  6. kite mmg minat rosyam..dulu2 berangan nak husband macam rosyam.tak hensem tapi macho.muahaha..

    ReplyDelete
  7. Cantik isterinya..first time sy nmpk

    ReplyDelete
  8. isteri dier agak low profile kan, ye masih cantik sgt !

    ReplyDelete
  9. ni ke isteri Rosyam? sy baru kenal hehe..ni first time tengok :D

    ReplyDelete
  10. Sweet couple. Masing2 nampak muda.

    ReplyDelete
  11. aah isteri dia memang still cun ..
    anak2 banyak wajah isteri dia ;)

    ReplyDelete
  12. cantik.. dia ngan anak2 dah mcm ngan adik2.. haha..

    ReplyDelete
  13. patut la anak dia cun2 semua..

    ReplyDelete
  14. pertama kali tgk wife rsyam nor..cantik.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠