Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana .com

Author : Cik Rose Cute | 1:56 PM | 24Total Comments |

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknye blog!... camne nak buat mcm ni... akak busy header sendiri ke?

    ReplyDelete
  3. http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

    Jom join contest!

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang same sis...klik skalik kat sineh...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen kak mia..done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dr segm2n sama.. j3nguk akak

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen sama^^ good luck :) http://kakikerja.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  10. slmt bersegmen & salam aidilfitri ^^
    jemput singgah (:

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    ReplyDelete
  12. Hai Cik Rose! Jumpa dalam segmen sama pulak kite.. Hehe.. Btw, gudluck ye! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... already follow sini.. :D

    ReplyDelete
  14. done hack this blog

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3 dah lama follow sini ehehhe

    ReplyDelete
  16. PCL singgah sini dari segmen sama http://www.nazlee.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen.. x smpt nk join pun.. huhu

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  20. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠