Pesanan Jika Memandu Waktu Malam (Khas Untuk Wanita)

Author : Cik Rose Cute | 4:07 PM | 12Total Comments |


 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/67606_392611107507759_624843811_n.jpg

PERHATIAN...!!!!
Pesanan dari Polis Diraja Malaysia..

Jika anda memandu diwaktu malam dan cermin kereta dilempar telur... jangan pasang wiper atau pancut air.... Teruskan pemanduan dengan apa yang mampu dilihat sehingga anda tiba di tempat selamat... Ini kerana telur ayam bercampur air akan menjadi seperti SUSU dan akan kaburkan 92.5% tahap penglihatan anda dan memaksa anda berhenti untuk membersihkannya. Ketika inilah anda akan menjadi mangsa rompakan. Ini adalah teknik baru yang digunakan oleh perompak jalanan.

MOHON SHARE...
mungkin ia akan dapat menyelamatkan rakan2...keluarga dan orang tersayang anda dari menjadi mangsa perompak2 yang semakin hari semakin licik...


Nota Pink: Sekarang nie Penjenayah makin berlambak2....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. Seeloknya kna de teman.. Dan blik lah siang klu boleh.. Seterunya mnta doa lah..moga Allah lindung..

    ReplyDelete
  2. owh gud info, lelaki pon sama jugak. t.kasih Che Ros.

    ReplyDelete
  3. pergh.. ada je cara perompak-perompak ni kan??? mak aih..

    ReplyDelete
  4. sekarang...ni dah tak selamat nak gi mana2...

    ReplyDelete
  5. macam2 kaedah dorang guna sekarangkan..

    ReplyDelete
  6. Kelemahan manusia ialah dlm keadaan kelam kabut, tangan mereka secara automatik akan menekan wiper. Kemudian baru teringat pesanan...tapi ia dah terlewat...

    ReplyDelete
  7. mcm2 taktik mereka ni...bijak rupanye mereka..sayang kebijakan mereka utk merompak.....

    tq sharing..


    sy dah letak link kat list juga...snng skit kan nak ikuti update

    ReplyDelete
  8. bile baca entry ni.. terus cam meremang bulu roma.. mohon bebanyak kepada Allah swt, moga kite semua dilindungi Allah dan dijauhkan kejadian yg tidak diingini...

    Selamat hari raya Cik Rose~

    ReplyDelete
  9. As salam.. :)

    Terima kasih atas peringatan.. :)

    qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ish mcm2 taktik dorang nk merompak..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠