Gambar Ibu Erin Malik kelihatan muda dan seksi

Author : Cik Rose Cute | 8:10 AM | 24Total Comments |
Assalamualaikum...

Terkejut aku tengok Ibu Erin Malik pelakon MisiKu Kuza memang cantik...kelihatan macam kakak Erin Malik jer...Kalau korang tak caya see kat bawah gambar percutian mereka kat Brisbane, Australia bagi meluangkan masa bersama keluarga tercinta.

Erin-Malek

Ibunya yang pakai baju pink tak pakai tudung,yg pakai tudung biru tue adiknya mungkin yg tudung coklat kakak Erin Malik.Tapi yg tak best ibunya seksi sangat...



Erin-Malek.



Erin-Malek-Insta..

Nota Pink: Jeles pulak tengok orang slim....nak jugakkk slim huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Uiii...seksinya emak die..pttla ank2 cntik..kak yg tudung coklat tuh adik erin...pelakon jugak kan..yg tudung biru tuh pn adik die jugak..

    ReplyDelete
  2. ehehehe maknye ...cantikkkk n hots

    ReplyDelete
  3. biar betoi... nampak muda sungguh ni..

    ReplyDelete
  4. amboi mak hang seksi naaaa... anak2 bertudung litup.. yg si Erin tu dah tau dah mmg seksi, hahaha.. yea la nk brcuti kat oversea kan...hahahah!

    ReplyDelete
  5. masyaAllah..kalo btl la ni ibu dia..mmg x ptt btl la..sbg ibu kene lah tunjukkan cth yg baik pd ank2 terutama dr segi bab berpakaian..kalo ibu dah mcm tu seksi..ank2 lg lah teruk..ish2..

    ReplyDelete
  6. mak?! mak oiii awat seksi benoooo~

    ReplyDelete
  7. Aahh laa.MUDAAAA sgt maknyaaa. Suka tgk erin. Sweeettt

    ReplyDelete
  8. wow, mak lg seksi dari anak.. saya doakan yg baik2 untuk makcik tu :)

    ReplyDelete
  9. erin tu pun muda lg kan... itu psl mak dia pun muda belia... cume tang seksi tu no komen lah... dia lum puas bergaya gitu masa mude kot

    ReplyDelete
  10. Yer la..mak dan macam kakak dah.. maintain awet muda mak erin nie kan... ;)

    ReplyDelete
  11. awet uda tuuuuu...pe rahsia nya hehe

    ReplyDelete
  12. dari segi pemakaian no comment
    tapi dari segi nampak muda tu, wow jamu apa yang dia makan..hehehehe..

    ReplyDelete
  13. hihi...memang muda...comel semua adik beradik tu...hihihi

    ReplyDelete
  14. Bisalah tu..org dulu2 memang suka pakai seksi, maklumlah warisan antik zaman dulu. Jika tengok filem hitam putih P.Ramlee pun pompuan zaman itu pakai seksi sesuai dgn zaman 50 tahun dulu....

    ReplyDelete
  15. alamakk aii.. biar betik.. hihi.. mcm adik kakak.. x sesuai lak rupanya.. haishh..

    ReplyDelete
  16. wahh..memang mak dia eh?? kalah anak..hehehe

    ReplyDelete
  17. amboih....seksinyer....hehehehe
    tapi,cun la memg muda

    ReplyDelete
  18. macam adik beradik je.. hehe..

    ReplyDelete
  19. Yelah.... mudanya cik Rose...macamana jaga badan tu yeh,...hehe
    Tulah kalau tak seksi mesti lagi mudakan...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠