Tempahan Blog Di buka

Author : Cik Rose Cute | 8:59 PM | 13Total Comments |
Assalamualaikum...

Dah lama tak ambik tempahan blog....Ada sesiapa yang ingin menempah blog? boleh email aku "ccherosliza@yahoo.com " tak pun boleh inbox kat Facebook  ya...contoh2 blog yang aku design boleh tengok SINI 

Nota Pink: Entry raya belum buat lagi...orang lain dah story pasal raya....gambar raya aku tangkap dengan telefon my hubby tue yang payah sikit tue....tak tahu nak masukkan gambar dekat komputer...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. wah!!!rajin sis bwat neh...n'way,berita yang sy war-warkan bukan oasal segmen untuk join,cume tinggalkan komen kat blog kawan kite bagi dorang menang hadiah.....maseh terbuka lagik kalau sis nak komen...hehehh...

    ReplyDelete
  2. udah follow sini :D
    follback laa :D

    ReplyDelete
  3. wah dh gian nak mengedit ler tuu..hihihi..mg ramai yg menempah nnt

    ReplyDelete
  4. yey dah stat bisnes, salam raya CR :)

    ReplyDelete
  5. semoga berjaye sis mengedit blog ;)
    singgah rumah..

    ReplyDelete
  6. hasil karya akak mesti meletop kan... hihi

    ReplyDelete
  7. Kepada yang belum ada blog lagi bolehlah. Dan kepada yang nak perbaharu boleh juga. Memang rajin akak ni.

    ReplyDelete
  8. hehe..blog comel,bolehlah bisnes..usaha,kak..;)

    ReplyDelete
  9. lepas ni bz baliklah yea kak...

    ReplyDelete
  10. memang sesuai nama n blog pun cute..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠