Teringin bilik anak cam gini

Author : Cik Rose Cute | 11:32 PM | 13Total Comments |




 
kakak pasti suka....yang paling aku berkenan  katil dengan langsir cantik sangat2...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. cantik.. munirah pun teringin jugak :D

    ReplyDelete
  2. cantik tu kak.. nak mendeco bajet pun kena beso gak tu... hihi

    ReplyDelete
  3. kalau cik akak pun berkenan juga eh...semua cantik...lebih yang purple tu lah..hahaha

    ReplyDelete
  4. kena ke ikea lah kalau camtu cik rose...nanti mesti ada set2 perabot yg cun boleh deko bilik jadik cam gambar di atas...

    ReplyDelete
  5. Best nya kan.. Ank pun xnk kuar bilik kalau cntik mcm ni...

    ReplyDelete
  6. ..cantik..bkn bdk je teringin, mak budak pn blh berangan dpt bilik cm ni hehe

    ReplyDelete
  7. Bkn kata anak skr..emak pn suke kan kan kan

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum... suka terjah blog akak... always comel :)

    ReplyDelete
  9. konfem kakak tak keluar bilik sebab bilik dia best.. huhu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠