Mizz Nina Berhijab Cantik

Author : Cik Rose Cute | 8:55 PM | 15Total Comments |
Assalamualaikum...

Tak sangkakan Mizz Nina artis yg seksi tue telah menukar penampilannya dengan berhijab.Syukur alhamdulillah...


Jarang-jarang sekali penyanyi berkonsep urban pop Mizz Nina atau nama sebenarnya Shazrina Azman tampil dengan imej berhijab sebegini.
Memang nampak manis dan ayu kan.

Gambar ini telah dikongsikan oleh suami kesayangannya, Noh Hujan menerusi laman Instagram, pagi tadi.

Rata-rata ramai peminat memuji penampilan Mizz Nina sebegini dan berharap dia dapat mengekalkan imej tersebut di masa hadapan.

Untuk makluman pasangan romantis, Nina dan Noh melangsungkan perkahwinan pada 1 Julai 2011 dalam satu majlis yang diadakan secara tertutup di kediaman keluarga Mizz Nina yang terletak di Ampang Jaya, Selangor.

Sumber

Nota Pink: Bila wanita bertudung nampak manis jer...indah di pandang,tidak jemu mata memandang...cantiklah Mizz Nina nie..bila bertudung...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. Alhamdulillah,.. terkejut juge, sbb imej mizz nina kan mmg seksi..

    ReplyDelete
  2. betul tu kak rose. nmpk cantik dan sejuk mata memandang tngok perempuan bertudung. semoga mizz nina kekal dgn penampilan ni nnti. :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Nampaknya dah ramai artis yang mendapat hidayah dariapada-Nya.

    ReplyDelete
  4. wahhh.. memang tak sangka. mizz nina kan stylo mylo.. apepun Alhamdulillah. cantik sangat dia bertudung. ;)

    ReplyDelete
  5. wah dah berhijab ye,Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. tak cam langsung ni misz nina. kalau x mention nama dia tadi memang xtau..huhu..manis drpada sbelum ni :D

    ReplyDelete
  7. subhanallah.. yg ni btl2 tak sangka.. alhamdulillah! mmg manis sgt!

    ReplyDelete
  8. baru tahu ni...

    alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  9. mizz nina dah bertudung? alhamdulillah.. yelah kan aritu die br buat konsert kan.. time tu die seksi jugak kan. mesti ade cerita disebaliknye.. hikmah die dapat.. alhamdulillah... smoga die teruskan bertudung... memang cantik sgt..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah di atas perubahan positif ini.. :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠