Rahsia Disebalik Kuku

Author : Cik Rose Cute | 11:50 AM | 29Total Comments |
Tadi terjumpa kat FB pasal rahsia di sebalik kuku...Jom tengok rahsia kuku korang hihihi

Kuku anda atau kuku pasangan anda jenis kuku yang mana satu?

1. Kuku pendek. Kuat kerja,ingin tahu,berdikari,akalnya boleh diguna pakai.

2. Kuku pendek,condong lebar. Suka mengkritik dan cepat marah.

3. Kuku lebar,panjang,bulat pada hujungnya. Orang yang pertimbangannya jelas dan masuk akal.

4. Kuku panjang berbentuk buah badam. Orang yagn tenang dan santai,suka berkhayal.

5. Kuku amat besar,segi empat. Bersikap dingin dan ego.

6. Kuku berbentuk baji. Sensitif belebihan.

- Terpulanglah kepada anda untuk mempercayainya.Semua ini petua orang tua dulu-dulu untuk mengenali watak seseorang,sebelum bergelar suami atau isteri kita,atau untuk mengenali watak sahabat-sahabat kita.



Nota Pink: Kuku My Hubby no 3,sama jugak dengan anak aku yg lelaki Haziq....yang aku punya biarlah rahsia kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. alamak..deqla kuku yg mana ni.. x reti nk tgk.. hihi.. so biar rahsia jugaklah.. ;p

    ReplyDelete
  2. just sharing.. kdg2 secara kebetulan ada persamaannya & kdg2 ada gak yg x sama so nk percaya sgt pun x blh.. ape2 pun semua ni hasil kajian kan.. ada yg blh diguna pakai

    ReplyDelete
  3. kadang2 teori2 ni ade yg terkena gak. huhu

    ReplyDelete
  4. Jue punye num 1.. nasib baik ok.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Akak punya macam no 3 tu...tapi tak perasan pulak ada sikap gitu dalam diri kecuali org lain pertimbangkan...

    ReplyDelete
  6. waaa..oke tau dah diri sdri mcm tu ghupenyee

    ReplyDelete
  7. erkkk!! alamak sama lah... serius sama karekter..

    ReplyDelete
  8. Saya num5 =) ha3, bca boleh..kalau nak percaya terpulang..tp byk yg negatif je..

    ReplyDelete
  9. yg penting kuku kena bersih. br org tau peribadi kita ;-)

    ReplyDelete
  10. Kuku Mieza & hubby dua2 no.5.. Memang betul pun.. Ego tak kalah masing2.. Sabor jela.. Hehe..=)
    SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

    ReplyDelete
  11. hehehehe..mcm2 kan...kuku nur kontot2...

    ReplyDelete
  12. hehehehe..mcm2 kan...kuku nur kontot2...

    ReplyDelete
  13. Wah.. no 1.. bagus nye hehee.. Thanks sharing :)

    ReplyDelete
  14. dok belek kuku yg mana satu ...

    ReplyDelete
  15. Kuku saya tak termasuk dlm mana-mana kategori gambar itu...huhuhu...

    ReplyDelete
  16. Banyak negatif je berbanding positif :c Haha. Susah nak kahwin cenggitu.

    ReplyDelete
  17. hihihi..pas ni xnak letak gambar nampak kukulah..hihihi

    ReplyDelete
  18. Rasanya kuku saya yang jenis nombor tiga tu.

    ReplyDelete
  19. naik pening pulak tgk kuku tu yg mn satu jenis kuku wani hahaha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠