Proposed Blogbuster Campaigns by Nuffnang

Author : Cik Rose Cute | 10:26 PM | 10Total Comments |
Assalammualikum, 



Dah lama aku tak jenguk Nuffang aku...yalah akukan sibuk sikit...hihihi tadi baru jer..aku jenguk Cik nuffang  tengok2 ada "Proposed Blogbuster Campaigns" Apa ke benda tue? aku bukannya tahu sangat pasal nuffang nie...aku tengok blogger lain letak kat blog..aku pun letak kikiki..bila ada sesuatu yg kurang jelas tentang nuffang mulalah aku blurr kikiki...Terus aku cari Cik google minta tolong...dan terjumpa kat blog http://mselim3.blogspot.com/2013/05/entry-khas-blogbuster-campaigns-acer.html 

laju jer aku copy untuk share dengan korang...mana tahu kot2 korang pun blurr cam aku...Sorry ya MSELIM3 akak copy 

Syukur alhamdulilah bukak aje akaun nuffnang aje ader Proposed Blogbuster Campaigns . Nak tahu apa itu Blogbuster Campaigns. Mari baca ini k.

Blogbuster adalah satu bentuk iklan terbaru yang diperkenalkan oleh Nuffnang untuk ahli Glitterati. Iklan ini berbentuk sistem iklan berubah atau dinamik, di mana iklan (expandable) atau dengan kata lain, saiz iklan blogbuster ini boleh berubah kepada saiz yang lebih besar daripada saiz biasa iklan Nuffnang yang diletakkan dalam blog. 

Bukan semua blogger yang daftar dengan nuffnang mendapat peluang menjana pendapatan menerusi bentuk pengiklanan blogbuster ini. Hanya blogger yang memilih kriteria jenis iklan expandable sahaja yang akan diberi peluang lumayan ini. 

Pendapatan Lumayan Menerusi Nuffnang Blogbuster 

Ada rakan blogger yang pernah dapat earning menerusi blogbuster ini , dengan mudahnya boleh dapat sehingga RM 300-400 untuk sekali kempen berlangsung. Jumlah ini mungkin lebih bergantung kepada traffik blog anda. Dengan syarat video yang diupload mesti dalam jangka masa 10-15 saat. 

Setiap blogger yang ditawarkan blogbuster ini akan dimaklumkan menerusi email, jadi jika mahu anda terpilih rajin2 tgk email, agar tidak terlepas kempen ini pulak...k.

Cara Nak Dapat Blogbuster Ini 

1- Pastikan ruangan servey anda selalu ber'update' . 
2- Serta pastikan no.6 "would you be willing to run expandable ads that change their size dynamiclly)... klik yes ..


Nota Pink: Barulah aku faham....biasanya kat nuffang penjelasannya orang putih...kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. nana ada jugak dapat benda ni,tapi xtau nak buat apa..cakap omputeh.xpaham,kiki:)

    ReplyDelete
  2. hda ade dpt gak. tp mls nak buat vid :'(

    ReplyDelete
  3. Lagi satu step, rakam video dan hantarkan penyertaan kepada Nuffnang. Penyertaan yang terpilih akan dimainkan video mereka di blog masing-masing :)

    ReplyDelete
  4. cam mana nak buat kalau ada cam tu cik rose...hihi....

    ReplyDelete
  5. Wah, baru solehah tau. Patutla kdg2 solehah lwt blog ada iklan ttbe jd besar.

    ReplyDelete
  6. Baru faham jugak..heheh
    thanks sharing kak. :)

    ReplyDelete
  7. owh baru faham...tahniah la kak rose dpt best tu

    ReplyDelete
  8. samalah.. baru paham.. sbb bahasa omputeh tu "senang" sgt ye nak paham.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. tu la pasal bahasa mat salih kita ni mane la salih2 sgt kikikik...tq sharing ye kak..baruku tahu..^__^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠