Gambar Awek Yang Di Kaitkan Dengan Adi Putra

Author : Cik Rose Cute | 8:56 PM | 12Total Comments |
Assalamualaikum....

Sekarang nie dekat Melodi meletop pasal Adi Putra  ada skandal dengan isteri orang.....Betul ke tidak hanya mereka berdua jer tahu........you all layan jerlah skandal nie...





..



Nielah..isteri orang yg di gosipkan dengan Adi Putra..ada spekulasi timbul berkaitan identiti sebenar wanita ini.Menurut maklumat nama perempuan nie "Nooraida Binti Abdul Talib,isteri kepada ahli perniagaan dan berusia 30 tahun...

Kita tunggu jerlah apa ke benar mereka ada skandal? huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. LAwa...tapi harap2 nya tak der la kot skandal tu.

    ReplyDelete
  2. cun jugak.. tak tau sape betul sape salah kan.. huhu..

    ReplyDelete
  3. tp bak kata pepatah "jk xder angin, masakan pokok leh bergoyang", harap2 ia cuma gosip semata2..

    ReplyDelete
  4. Dah boring dengan cerita skandal artis. Spt benarlah kata org artis dan skandal berpisah tiada....

    ReplyDelete
  5. gaya mengoda..mana tak cair si adi putra

    ReplyDelete
  6. hurmmm..xthu la btul ke x skandal tu kn... harapnya tidak la...
    jangan plak jdikan alasan xd anak utk buat skandal..huhuh

    ReplyDelete
  7. fae prefer butakan mata and pekakkan telinga je after reading cerita camne :D

    ReplyDelete
  8. Orang lawa macam ni lah mempergunakan kecantikan dia. Dah berkawen ngan ahli perniagaan pun nak menggatal lg ..

    ReplyDelete
  9. amboii siap ada pic tunjuk lidah..ish2.. hrp2 x betul la gosip ni..mcm x pecaye je..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠