Respect Dengan Keputusan Puteri Sarah

Author : Cik Rose Cute | 10:53 PM | 17Total Comments |
Tadi ada terbaca kat blog Abang Nara tentang keputusan Puteri sarah untuk berhenti berlakon kerana beliau mahu mengelakkan persentuhan dengan bukan muhrim.Adakah kerana beliau sedang hangat bercinta dengan pengarah muda yg macho tue? siapa lagi kalau bukan Shamsul Yusof .Dengar cerita Shamsul nak kahwin tapi tak tahu dengan siapa....



puteri sarah liyana
Keputusan saya ini juga atas sebab saya sudah berhijrah. Saya nak elak bersentuhan dengan bukan muhrim. Kalau kerja mengacara saya boleh elak semua itu. Ikutkan, saya masih dalam arena seni cuma tidak seperti dulu lagi. Majlis hiburan pun bergantung kepada keadaan sama ada saya memilih untuk menyertainya atau tidak.
Keputusan berhenti berlakon ini sama sekali tidak ada kaitan dengan faktor saya serik dengan kontroversi yang pernah melanda. Lagipun sampai bila saya nak berada dan bertahan dalam industri. Industri seni semuanya berbalik kepada tuah. Ada tuah akan kekal dan begitulah sebaliknya.
puteri sarah liyana
Nota Pink: Bagus jugak niat Puteri Sarah tue...Sekarang nie Puteri Sarah sudah pun mendapat kerja kat Butik Muslimah...Seronok dengar artis dah jadi orang baik niekan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. ye ke??
    Oo..bagus laa mcm tu..
    Tambahan lagi..keputusan tu dia buat dari hatinya..

    ReplyDelete
  2. hormati keptusannya.. bagus dia dah berhijrah^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah
    rsnya penghijrahan Puteria Sarah ni lagi cantik dr dulu..moga bertahan slamanya.amin

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..sape sangka kan.. apapun hormatlah keputusan dia.. jgn pulak nnti org mengata dia tunjuk baik la apa la.. huh.. yela mulot manusia ni mmg gitu.. buat jht dah tentulah org kata.. buat baik pulak dislh sangka..kan..

    ReplyDelete
  5. lebih manis kalau Akhirat yg dikejar, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. gembira bila tengok ramai artis yang berubah lebih positif.. semoga beliau terus istiqamah.. :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...semoga apa yg puteri sarah buat dpt keberkatan n keredhaan dr Allah S.W.T

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah kalu niat die macam tu.:)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulliah..kalau lah semua artis berfikiran cam dia nih..masyarakat pun insya-Allah baik2..:)

    ReplyDelete
  10. sokong 100%.. itulah yg terbaik. ;)

    ReplyDelete
  11. Semakin ramai artis yg berhijrah..Alhamdullilah

    ReplyDelete
  12. bgusla niat dye tu..ke arah kebaikan

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..moga dia terus istiqomah...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..niat 2 bagus =) smoga dia terus istiqamah..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...akhirnya..salah seorang artis yg JM minat...syukur sgt2 :)

    ReplyDelete
  16. cantik nye die pakai tudung kan... baguslah kalau die niat mcmtu.. memang sepatutnya begitu kan... alhamdullillah.. huhu.. die bercinta dengan shamsul yusof ke??

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠