Blog Korang Ada Masalah tak?

Author : Cik Rose Cute | 2:49 PM | 38Total Comments |
Kalau korang perasan...bila korang masuk sini...perasan tak aku punya header tue tak betul...pastukan aku punya sidebar tue tak nampak....penat2 jer aku edit nak cantik last2 jadi cam tue...Apa masalahnya ya...Pada mulanya aku fikir..aku tersilap sentuh coding ke...rupa-rupanya tak....ada jugak blogger lain senasib dengan aku...huhuhu....cik google ada problem ke....atau  aku guna template "MINIMA"...aku usha jugak blog yg guna selain template minima tak ada pulak headernya tak betul...kikiki...Kita tunggu jerlah sampai petang....tgk camna...senget lagi ke idak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. sy nampak header tak senget pun.. side bar, tak taulah kalau size boarder to tak fit column size..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..yeke?sy tgk header elok terletak centre..hehe..ke salah tgk..hehe

    ReplyDelete
  3. blog sy lak.. kotak kt blogpost tu sebelah kanan tak nampak linenya..haha..tak tahu la nape.. sebelum ni perasan cm ade jer..

    ReplyDelete
  4. laaa... ingtkan blog deqla sorg je.. akak pun sama.. dan2 nak ngadu kat akak tadi nk mintak tlg tgkkan..haha.. rupanya senaseb daa... maybe google ada prob kot..yela..tgu je la tgk camne..

    ReplyDelete
  5. setakat ni okk jer.. confuse jap.. tak senget pun...

    ReplyDelete
  6. ..sy nmpk cantik je..xde pape yg xbtl..

    ReplyDelete
  7. kalau akak tak cakap memang tak perasan senget tak senget tu... terus check blog sendiri...hu hu hu...belum senget lagi...

    ReplyDelete
  8. rasanye mcm ok je kak... huhuhu

    ReplyDelete
  9. sy punya kuar mcm iklan apa tah..cari apa prob tak jumpa..tukar background pun sama jee

    ReplyDelete
  10. physically blog xde prob yg prob nyer time publish.. lambat bebenor update nyer kt dashboard...aduyaiiiii

    ReplyDelete
  11. aah header akak senget sikit tak center tapi lawa lah blog akak

    ReplyDelete
  12. tak adalah..sy tengok semua ok je pun...betul..

    ReplyDelete
  13. Page bar atas header blog sy pun mcm dah tak der....(aku & vitaminku)

    ReplyDelete
  14. macam semua ok je ni kak.. takde yg senget @ problem pun..

    ReplyDelete
  15. oke ja header n sidebar. cute blog awk.

    ReplyDelete
  16. sbh kanan terlebih sikitkan? mulanya tak perasanpun, bila dok amati baru nampak..

    ReplyDelete
  17. mat petang sis ..lama dah umi tak kes ini ..

    ummm umi tak prasan apa yang tak kena sis ..sebab pakai note tak nampak apa yang kurang ..so far cantik je umi tgok blog sis ni hihi

    ReplyDelete
  18. yui puna blog pun cam tak betul je..

    lari sana sini..

    yui tgk akk punya ok..

    cer tgk yui nya ok tak??

    ReplyDelete
  19. walaupun senget tapi ia tetap menawan

    ReplyDelete
  20. kathy pun lari juga sis..dua blog kathy jadi macam ni...guna minima juga... :'(

    ReplyDelete
  21. hihi...untung pandai edit...tak terasa bila ada masalah...kalau cik akak nie...huhuhu...tumbun janggut pun belom tentu siap..hahaha

    ReplyDelete
  22. Blog Mieza header ok, tak lari.. Cuma footer lari.. Huhu.. What happen ekk??? Pening pale iols.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  23. Assalam..
    Mostly yang saya singgah ada masalah yang sama...harap dapat diperbetulkan la ek...

    ReplyDelete
  24. a ah la kak... senget sikit... kak kathy pun kena yang sama..... kenapa yer? kalau mama nangis kot.. dah la bengap bab edit mengedit ni.. hihi

    ReplyDelete
  25. iman nampak sebelah kanan macam terlebih sikit..hahha komen membina ni

    ReplyDelete
  26. header tu dah lari satu kuntum bunga lah ... sabar yer . klu ada yg xperasan , lagi bagus ... heh heh heh

    ReplyDelete
  27. Nur bw pakai netbok adik ni..xdapat nak tgk cemana header akak..sbb bila pakai netbok mmg page tak center..

    ReplyDelete
  28. ita tengok ok je...comel sangat pink kaler

    ReplyDelete
  29. Ya, hari ni hari masalah yang berlaku dalam dunia blog kot rasanya. Blog saya pun macam tu juga. Sekejap ok, sekejap tak ok.

    ReplyDelete
  30. Blog Mieya pon hadapi masalah yg serupa tadi. But now, alhamdulillah. Everything is back to normal

    ReplyDelete
  31. alhamdulillah..blog dah ok...hihihi...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠