Sinopsis Benci VS Cinta - Astro Ria

Author : Cik Rose Cute | 3:39 PM | 32Total Comments |
Sinopsis Benci VS Cinta - Astro Ria

Sinopsis Drama Benci Vs Cinta

Mengisahkan Alisa (Nora Danish) yang mempunya sebuah gerai menjual ayam di pasar dan memiliki pekerja dari Indonesia bernama Anang (Randy Pangalila). Anang merupakan seorang yang malas berusaha dan sering tidur. Meskipun sering ditegur oleh Alisa, Anang tetap dengan sikapnya yang malas.

Randy Pangalila pula seorang pelakon terkenal Indonesia yang sedang melakukan penggambaran di Malaysia. Telah ditakdirkan, wajah Anang dan Randy saling tak tumpah walaupun mereka bukan bersaudara.

Suatu hari, Randy terserempak dengan Anang dan mereka membuat keputusan untuk bertukar identiti dan sejak itu pelbagai kisah lucu berlaku apabila masing masing cuba menyesuaikan diri.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. macam menarik je story dia ni kak... mesti ketawa sakan bila layan cerita ni..

    ReplyDelete
  2. wah best la snopsis dye...ada gk tgok iklan...nk tgok ni!

    ReplyDelete
  3. tgk jap aritu..rupanya bersmbung2..huuh

    ReplyDelete
  4. belum pernah tgk lagi, asyik terlepas je nak tgk..hehehe

    ReplyDelete
  5. erkkk tak sesuai nya nora danish berniaga ayam.. hehe..

    ReplyDelete
  6. mesti best movie nie kan...
    jalan citer pun kira mantap...:)

    ReplyDelete
  7. pes time tgk aritu,rs mcm best :)

    selamat hari Msia kak Ros :)

    ReplyDelete
  8. si nora nie suke nama alisa kan .. macam dah serasiii ajoo ;)

    ReplyDelete
  9. LAMA TAK LAYAN DRAMA'.. ARTIS2 BARU PUN SAYA TAK KENAL..

    ReplyDelete
  10. owhh mcm tu ke sinospisnya =) he3..pnh tgok iklan citer ni kat tv..menarik..sbb dia main 2 watak..

    ReplyDelete
  11. alaaa.. citer apa ni? tak penah tgk pun..huhuhu...

    ReplyDelete
  12. nampak best jer citer ni. tp x leh nk tgk, takde astro. kena tgk di you tube ni.. muahahaa...

    ReplyDelete
  13. mcm best.. tak tgk pun semalam.. xpe nnt boleh tgk balik coz dh siap2 rekod.. hehehe

    ReplyDelete
  14. ha'ah! tahu takpe...geram lak dgn si anang yang pemalas sgt ni....ish! pastu brgan lan nak jadi retis! cait!

    ReplyDelete
  15. mesti besttttttt. tapi sayangnya kat rumah sewa takde astro. wuwuwuwu

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum awak.. best ek? sheila tak berapa minat sangat drama ada pelakon indon ni. hehehe

    ReplyDelete
  17. ini pun JM suka tgok! randy pangalila mcm betul2 ada kembar...hebat teknologi zaman sekarang ni...hehe =)

    ReplyDelete
  18. Best cite ni..tkde astro.bleh tonton online. :)

    ReplyDelete
  19. Saper taw tajuk lg akhir dlm citer ni? Tlg lah btaw. Letih dh cr. Tengkiu.

    ReplyDelete
  20. Tajuk lagu last citer ni

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠