Tempahan Blog Dari "Diari Seorang Mama"

Author : Cik Rose Cute | 11:02 PM | 11Total Comments |
Assalamualaikum

Seperti biasalahkan...bila selesai edit blog yg menempah denganku..bila dah siap edit...pasti aku review blog tersebut...Kali ini tempahan blog dari Blogger Yana
Ambil masa jugaklah,aku nak siapkan...
Ok, Tema  blog owner tak kisah kaler apa yg pasti owner seorang yg suka bunga...aku pun suka bunga...hihihi..

Sudi-sudilah follow blog yana nie ya...Support blogger baru Jom!! --

http://iamaproudmama.blogspot.com/


Nota Pink: Hari nie menyampah tgk drama "cinta jannah" aeril kena fitnah yg damia mengandung di sebabkan aeril eeiii!!! geramnya...

tak sabar nak tengok minggu depan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. comey la cik rose!
    *hahaha zaza pun xsbr tggu mggu dpan citer jannah

    ReplyDelete
  2. Hehe...sebab saya akak delay ye. Sorry sangat-sangat.

    Apapun <a href="http://iamaproudmama.blogspot.com/2013/09/new-look-saya-suka.html>TERIMA KASIH</a>

    ReplyDelete
  3. deqla dah lama x berblog.. maybe kena tukar design blog, baru semangat blog tu dtg blk kot..hihi..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠