MENANGI RM250.00 Drpd Blogger Ejamothman

Author : Cik Rose Cute | 11:46 PM | 19Total Comments |
copy n paste drpd blog penganjur : ejamothman


RM50 Menangi RM250.00
RM50 x 5 Pemenang.
Salam sejahtera.
Kali ini saya lancarkan peraduan mudah untuk pelawat blog ini. Hadiah yang ditawarkan berjumlah RM250.00 yang mana 5 pemenang akan dipilih setelah tamat tempoh peraduan dengan setiap seorang akan menerima tunai RM50.00 sahaja. Pembayaran akan dibuat ke akaun pemenang (Maybank atau CIMB Bank sahaja).telah tersedia di dalam sistem PunchTab berikut:-
Apa yang perlu anda lakukan hanya ikuti langkah-langkah yang telah tersedia di dalam sistem PunchTab berikut:-


Peraduan ini berlangsung dari 29 Julai 2013 hingga 09 September 2013. Pemenang akan diumumkan pada 11 September 2013. Setiap pemenang akan dihubungi melalui email dan maklumat akaun untuk pemberian hadiah hendaklah diberikan dalam tempoh 5 hari daripada tarikh pengumuman pemenang. Sekiranya email tidak berbalas pemenang dianggap terbatal kelayakkannya menuntut hadiah.
Sekian, terima kasih.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. mcm best je.. teringin pulak nak join...

    ReplyDelete
  2. wahhh hadiah duit tu... gudlak kak!

    ReplyDelete
  3. Gud luck dan selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  4. Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

    ReplyDelete
  5. gud luck cik rose..mana tau ada reeki.boleh shopping!hehe

    ReplyDelete
  6. Wow! Gudluck Cik rose! Nak cuba nasib jugaklah.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  7. wahhh..menang duitlah...
    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. wahhh..menang duitlah...
    semoga berjaya..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠