Aku Dan Vitaminku (Di Make Over)

Author : Cik Rose Cute | 1:07 PM | 18Total Comments |
Tempahan Blog Dari Aku Dan Vitaminku,Tema pilihan adalah seperti di bawah...memang detail betul owner nie send apa yg dia nak  hihihi


>>1. Background colour : Putih ( with
>>small black or red polka dot  design)
>>Warna untuk body : Kombinasi hijau
>>cair , biru cair dan sedikit putih. ( letak design cute dan kecil)
>>2. Tema : Natural ,alam sekitar dan
>>tenang. 
>>3. Jenis : 2 type column with footer
>>.column border line untuk body ada hiasan simple tumbuh tumbuhan / crown
>>(rainbow color) . 
>>4. Ada link bar / menu bar  (below header)
>>4. Special features  / gadgets / side  bar (right side) :
>>            a.
>>ada bar untuk letak teks pengumuman bergerak
>>            b.
>>kaunter jumlah pengunjung / pageview
>>            c.
>>Live  feed traffic
>>            d.
>>Recent post 
>>            e.
>>my blog list  
>>            f.  chat zone bar 
>>            g.
>>letak freebies bentuk reben (kaler Kuning )
>>            h.
>>letak  reben  comel atas header
>>            i
>>. two tone color untuk side bar border style 
>>            j.
>>Post title  nak kaler merah  (font letak yang cute)
>>            k.
>>Popular entry list bar (berdasarkan jumlah review - limitkan kepada 10 entry
>>sahaja)
>>Header
>>(center kan) :
>>1. Tajuk header. =   Aku dan Vitaminku(Font  : Times Roman)
>>[masukkan
>>image Natural ,alam sekitar dan tenang. Ada kesan angin pada objek pada tema.
>>Masukkan unsur awan dan matahari atau pelangi.... letakkan dua orang kanak
>>kanak comel lelaki dan perempuan senyum dan gembira menikmati alam sekitar yang
>>indah dan ceria. ]
>> 
>>2. Blog Description = A healthy mind in a healthy body.  Eat
>>healthily, sleep well, breathe deeply, move harmoniously.  (Font  : Times Roman)
>>Footer:
>>Sebarang penulisan di dalam laman web
>>ini adalah bersifat perkongsian peribadi. Dilarang sama sekali untuk dicetak
>>atau disalin tanpa kebenaran dan bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu. 

.
Akhirnya siap jugak.. Ahirnya siap dan owner suka dengan design blog tersebut. Kalau nak tgk full dan follow blog "Aku Dan Vitaminku Klik Bawah


Nota Pink: Tengah pening dan terkejar2...nak balas kunjungan korang lagi....nak edit blog yg orang ambik tempahan dari aku...Adoi!!! memang pening2...hihihi






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. terbaik, baguslah customer ni, details.... kalau mama, belasah je... asal cantik sudah.. hihi

    ReplyDelete
  2. Wah ni btl2 detail. dy bg siap2 supaya apa yg dia nak menepati citarasa dy. dulu solehah tempah edit blog pn bg detail penuh. sbb tu la solehah smpai skrg rs puas hati sbb citarasa mengikut apa yg terlintas di fikiran :)

    ReplyDelete
  3. memang comel pun ....kreatif betol cik rose

    ReplyDelete
  4. MMG BYK IDEA CIK ROSE..SELAIN EDIT BLOG ORG,BUI PERHATIKAN BLOG CIK ROSE JUGAK SELALU BERUBAH WAJAH..^_^

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sbb dpt edit blog sy seperti yg dihajatkan....suker sgt:)

    ReplyDelete
  6. comel jer design tuh...hehehehe...

    ReplyDelete
  7. Cntik!!! :) lme xterjah sini.. Maapppp

    ReplyDelete
  8. wah mmg detail dye bg..kite dh klik tgok, cantiknyer design! comey je..

    ReplyDelete
  9. wah..kan bagus kalau semua org mcm ni...detail-sedatil.detailnya...senanglah kerja akak... =)

    ReplyDelete
  10. comelnye header tu kak.. mcm nk tempah header dari akak la.. hihi..

    ReplyDelete
  11. cute la...jgn pening2 kak buat slow2 k hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠