Design Blog Sarah Stephanie

Author : Cik Rose Cute | 12:27 PM | 11Total Comments |
Assalamualaikum....

Aku sekarang memang busy sangat2...tak sempat nak membalas kunjungan kalian...minta maaf banyak2...ya...terima kasih kepada kawan-kawan yang tidak jemu2..singgah blog aku...dan kepada sesiapa yg follow sini...hope letak url blog..jangan letak link iklan ya...koh..koh...koh...

Salam.kak...
Msg ara sampai satu je ke kak? Ara ada email bgthu nk tmpah buat blog... da lama ara nk buat blog tpi xjdi.. xpndai nk design ;( trjumpa la ngn blog akak yg cantik tue.. then trbaca blh buat tmpahan. Ara berminat la kak.. ;) ara nk simple je.. but nice mcm akak pnya.. trsusun jew.. ara nk ala2 diary gtue. Boleh kak? Plssss... now ara tgh pregnant 36w.. tgu msa je.. hope sempat buat blog.. ;( 
Kak....

Ha...tuelah email tuan blog kirim  dekat aku...Tema yg di minta adalah kaler purple...nak design ala2 blog aku...katanya cantik...sekejap jer aku edit..malam tue jugak siap...Kalau korang nak singgah dan follow Klik link url di bawah ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. akak cantik lah, simple and nice...nak gedik jugak, saya follow akak...wakakaka... http://www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye farah... ;) nnti kalau sudi follow la blog ara ea.. ara still baru lam blogging nie... tq... ;)

      Delete
  2. Thank you so much kak... ara puas hati.. dah lama nk blog mcm nie.. hehehe.. akhirnya trcapai jgk.. thank you sgt2 kak... ;)

    ReplyDelete
  3. cantik.. utk tahun dpn rasa mcm nk tukar wajah blog la..hihi..

    ReplyDelete
  4. Mujur la sempat siap..ni kes mengidam ni..hehe.. apa pun mmg lawa..teringin nK suruh design blog kite yg tidak berseri tu..hihi

    ReplyDelete
  5. cantiklah kak..soft je warna dia... :)

    ReplyDelete
  6. Bersemangat Cik Puan ni kan. Tahniah!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠