Kartun

Author : Cik Rose Cute | 10:59 PM | 6Total Comments |
Adakah anak anda peminat cerita kartun?Mesti sukakan....,semua kanak2 meminati kartun..tak kiralah kartun jenis apa pun...yang penting kartun....Dulu zaman waktu kita kecik pun,kita meminati kartun.Cerita kartun tidak akan hilang sampai bila2....makin bertambah citer kartun adalahkan....Yang paling di minati oleh kanak-kanak ialah Mickey mouse,dibo,tom and jerry,doraemon,upin ipin dan macam2 lagi.Semuanya di reka cipta oleh manusia yang berotak pintar.Macam mana dorang boleh terfikir mencipta watak-watak kartun tersebut ,penulisnya mungkin seorang  yang suka berkhayal dan imaginasinya kuat,kalau tak,tak akan bisa cipta kartun yang begitu di minati oleh kanak-kanak sehingga sekarang....betul tak...

tiba-tiba story pasal kartun..sebab anak-anak aku suka layan kartun kikiki...kadang2 aku pun tengok jugak...hihihi Jom! layan kartun kesukaan anak2 aku..

Kartun Kesukaan  Haziq

Kartun Kesukaan Kakak...Pastilah Barbie
Kartun Kesukaan Syifa

Kerana kartun2 nielah...Ibunya tak dapat tengok tv huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. he3..sy minat anime, kertun remaja :D he3..kalau ibu sy suka barbie..sbar jelh =) katanya comel dan nmpak matang..

    ReplyDelete
  2. Nur pun suka tgk katun gak...
    Conan..chibi maruko...heheheh

    ReplyDelete
  3. chibi marulo chan pun best CR..mia suka..izan lg suka tgk...hahahaha..mmg...kalau dh ada anak...tv hak mereka..asyikkkkkkkk katon je hahaah

    ReplyDelete
  4. qalief suka layan katun..klu start tgk jgn saper la try nk tukar channel len klu x ngamok la jwbnya hihihi

    ReplyDelete
  5. uishhh anak yana mmg giler kartun kak weh.. kalau tak ultraman mesti oggy.. kartun lain takmo... sakit hati.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hubby deqla smpai besar pun lyn katun..hahahaha.. tp katun yg aksi2 je la.. katun tom n jerry dia pun lyn..deqla pun suka.. sbb kelakar..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠