Episode 24: Episode akhir Cinta Jannah

Author : Cik Rose Cute | 11:58 PM | 21Total Comments |
Sinopsis episode akhir update:  Tak sabar nak tunggu isnin. Izaryl hanya bertemu Jannah pada last episode.



  1. Aryl kahwin  juga dengan  si Damia gedik tu
  2. Jannah kena halau dengan ayah sebab mengandung-malukan keluarga kali ke 2.
  3. Jannah diselamatkan oleh Bonda(Kartina Aziz)
  4. Batrisya 9 tahun(anak Jannah)tanya tentang ayahnya.(skrip asal, Jannah terpisah dengan Izaryl 4 tahun je)-lamanya macam adam pulak
  5. Bonda cuba nasihatkan Jannah.
  6. Jannah jumpa  Tengku Mummy
  7. Tengku Mummy minta maaf pada Jannah
ending -kena tonton episode akhir Cinta Jannah. Apa jadi pada Jannah dan Izaryl. 


admya:
Dengar-dengar ending Cinta Jannah sedih.adakah semua ini disebabkan perbuatan mama Izaryl? Korang rasa happy ke sad ending Cinta Jannah ni? 



Kredit SINI


My Note: Kalau Endingnya sedih...rasa malas nak tengok huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. kalau hero tu kawen jugak ngan org lain..malas arr tgk....

    ReplyDelete
  2. Alaaaa tak best Kalau sad ending... Mintak2 happy ending..

    ReplyDelete
  3. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I
    provide credit and sources back to your weblog? My website is in the very same niche as yours and my visitors would genuinely
    benefit from a lot of the information you present here.
    Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!


    Also visit my webpage ... creation flyers

    ReplyDelete
  4. hu3..nk try tgok jugaklh..sllunya miss je tgok citer ni..mgkin happy ending kot =) dah ada anak pula 2..tgok mcm mak dia pn dh insaf

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum rose...wah kena tunggu episod terakhirnya nanti...:)

    ReplyDelete
  6. mama tak tengok pun cite ni kak... hihi.. mama tengok pun lompat-lompat

    ReplyDelete
  7. mcm sedih jer..jgn larh sedih...hrmm...:/

    ReplyDelete
  8. akhir dh ea??tak follow pon cerita2x skrg..tak berkesempatan tetiba..huhuhu

    ReplyDelete
  9. tak boleh teka,nti kita sama2 tgok ye..:)

    ReplyDelete
  10. kalau dlm drama.. mesti nak lari dari suami kan? mcm mana nak hidup kalau kita lari dr suami..and x keje..adoila drama

    ReplyDelete
  11. yeayy.. x sabar nk tgk hari ni..hrp2 hepi ending la kan.. ;)

    ReplyDelete
  12. Aah betul la. Kalau ending sedih tak mau tgk la. Stress.

    ReplyDelete
  13. laaaa dia kawen dgn damia ke? x nk laaaa.. kalu ni pn da x happy ending bg sy...biar la x kawen. tp depa jumpa akhirnya...

    ReplyDelete
  14. Suami balik kerja mesti tgk.. saya pulak takut nk tgk.. kan sedih, sy pulak ter'over'.. emo

    ReplyDelete
  15. Endding nye dia org brsatu smula dan hidup bahagia gan anak dia org

    ReplyDelete
  16. tunggu kemain la last2 smlm ending mcm tu jer...hampeh gak la rasa hahaha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠