Sihat Cantik Dengan Shaklee By Ada (Tempahan)

Author : Cik Rose Cute | 8:33 PM | 20Total Comments |


Assalamualaikum...

Sebelum tue...aku minta maaf banyak2 ya...kepada sesiapa yg sudi singgah dan komen..sejak akhir-akhir nie..memang aku sibuk sikit..menyiapkan tempahan blog dari kawan-kawan blogger...Hari nie satu blog baru siap  tempahan nie dari blogger Adawiyyah Adam...
Ok, Tema  di request ialah  kaler purple...dan blog nie jugak berniaga online produk shaklee, hope tuan punya blog suka dengan design tersebut..Pasni sambung lagi edit blog...Insya Allah ...kunjungan kalian ke sini akan ku jejak balik...
Sudi-sudilah follow blog blogger baru  ya...Support blogger baru Jom!! --
http://vitaminsite.blogspot.com/


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. sibuk bebenor che rose akir2 ni...teruskan usaha...

    ReplyDelete
  2. suke..suke..tq kak rose..yang lain jom tempah blog ngan kak rose..bessttt!!

    ReplyDelete
  3. makin maju bisnes edit blog cr skrg :)

    ReplyDelete
  4. Dah terjah blog dia..cantik la blog dia.. bestnya kalau I pndai kerja edit nie jugak..hehehe

    ReplyDelete
  5. skrg byk kot org jd pengedar Shaklee..product dia pun bagus kan :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..cik rose edit blog eyh.bpe bayaran????

    ReplyDelete
  7. hahahah...bnyk betol tempahan akk skang ni kannn...hhehhee....

    ReplyDelete
  8. bz akk dgn tmphan ye.. nti sy nk tmph lgi ye layout baru hihi

    ReplyDelete
  9. makin ramai bisnes shaklee ni. hihihi

    ReplyDelete
  10. ramai jugak ye blogger tempah edit blog dari akak.. chaiyok la kak.. =)

    ReplyDelete
  11. rezeki tu liza, nnt bila free boleh jalan2 'rumah' sahabat maya kann...

    ReplyDelete
  12. banyak ye tempahan akak dapat..sebelum ni ada jugak kan..
    tak apa akak..take ur time :)

    ReplyDelete
  13. prduk vitamin yg menjadi pilihan skrg ni

    ReplyDelete
  14. murah rezeki akak dpt tmpahan edit belog

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠