Top 5 Pengomen Bulan September

Author : Cik Rose Cute | 9:54 PM | 24Total Comments |
Assalamualaikum...

Sudah beberapa hari aku menyepi...akhirnya..aku buat entry hari nie....untuk buat pengumuman "Top 5 Pengomen Tegar" di blog aku...Sebab aku dah janji nak kasi gift kat sesiapa yg top 5 pengomen di blog nie....Jom! tengok siap yang bertuah tue....5 blog nie...akan aku asingkan  link blog you all dan letak  di bahagian sidebar okey...



Ha... tue dia...Nanti korang kasi alamat dekat SINI ya...sebab nak send hadiah....tak tahu lagi nak kasi hadiah apa....Terima kasih kerana sudi komen blog "Cik Rose Cute"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Eh, Tetamu Istimewa pun ada ke. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. semuanya yg mmg terkenal rajinnya tu kak Rose :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd pengomen tegar blog akak rose :)

    ReplyDelete
  4. wow.. 3 yg teratas tu GSF..! hihi.. ehh.. nama deqla pun ada ye.. haha.. thanks kak.. nanti deqla send alamat ye.. ;)

    ReplyDelete
  5. wow..tahniah buat mereka.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pengomen di blog Cik Ros.

    ReplyDelete
  7. alamak.. masih x cukup tegar rupanya queen ni yer.. hehehe tahniah kpd pengomen tegar yer

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua yang sungguh mesra...

    ReplyDelete
  9. Siap ada hadiah lg..
    Credit pd che rose.
    Tahniah pd top komen,
    Diorg mmg rajin.

    ReplyDelete
  10. Terima kasih sekali lagi. Ni alamat saya:

    Mohd Helmi bin Ahmad
    Sekolah Kebangsaan Batang Kali,
    44300 Batang Kali, Selangor.

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka.. :)

    Ehh..ada nama Nur la... :)

    Nanti nur send alamat yea kak. :)

    ReplyDelete
  12. biar betol nama wani atas sekali
    tima kasih yer kak rose

    ReplyDelete
  13. sy tersenarai..terima kasih akak :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠