Gambar Agnes Monica Berotot Pejal

Author : Cik Rose Cute | 12:07 PM | 10Total Comments |
Mak Oii...terkejut aku melihat gambar seorang artis dari Indonesia kini berotot hihihi...


 Agnes Monica sememangnya dari dulu seorang artis yang aktif ke gym untuk mengekalkan bentuk badan seksinya.Namun kini badan seksinya telah muncul otot-otot pejal.


Dah macam body nak wrestling jer.....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. hahaha.. mama minat dia ni, badan ketak.. sekali kena penumbuk dia ni, tumbang seminggu..

    ReplyDelete
  2. Berketul2 otot nya.. kalah lelaki zaman sekarang hehe.

    ReplyDelete
  3. adeh..
    katakan tidak agnes..
    dia ni mmg kiut miut ler..
    tp bdn dh cmtu kureng d kiut.

    ReplyDelete
  4. baik macam tu drpda mcm sue ni..mju kedepan perutnye..hihi..kuat mkn!

    ReplyDelete
  5. perghhh..lama tak dengar kisah dia, terus2 jadi mcm ni...

    mcm dah tak cun je..hehehe

    ReplyDelete
  6. aiza pernah suka lagu matahariku nyanyian agnes.. berotot badannya, kalah lelaki..

    ReplyDelete
  7. fuyooooo badan dia ketak2 tu...rajin p gym nih

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠