16 April 2012

Strawberi Cameron Higlands

Aku baru selesai masak,syifa dah tido...inilah time aku nak berblog pulak hihihi...Sekarang nak berblog susah sikit Kalau syifa ada...dia datang dekat aku menyibuk jejari keciknya  nak menekan keybord.Semalam aku online kejap jer...aku jenguk blog korang melalui tab aku...Kalau salah type atau salah eja harap maaf..hihihi...hari nie aku nak story pasal buah strawberi yang jiran sebelah umah aku kasi.Dorang pergi bercuti Cameron Higlands....Jeles pulak aku...(jahatnya...)


Jiran aku bagi satu kotak ..aku sorang jer yg melantak....cik hubby aku tak suka...begitu juga dengan anak-anak aku....kata dorang masam...Aku tibai jer...benda free...Kalau beli kat pasaraya  pasti mahal...

Note: Selamat Hari Isnin....Cepat betul waktu berlalu...Dah ganti Puasa semua?Aku belum ganti lagi...Kalau nak diet atau kurus bolehlah kita amalkan berpuasa...
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

44 comments:

  1. sedapnya..

    p/s: sy tgh gnti ni..hihi.

    ReplyDelete
  2. bestnyer stoberi... dana selalu gk beli stober kt jusco tuh... korea nyer mmg agak mahal tp manis kak...

    kalu msm2 mkn ngn gule perkh sedap kan kak

    ReplyDelete
  3. kalau dya pun ngap juga.. rugi tak mkan..haha

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa, Shiema pon makan jugak sbb kwn shiema bru balik dari cameron highlands (:

    ReplyDelete
  5. cicah coklat terbaiklah.. x pun makan dengan yourget sedapppp

    ReplyDelete
  6. saya suka strawberry..sebab masam tu yang saya suka..:)

    ReplyDelete
  7. baiknya jiran kan...murah rezeki dia..budak2 ni pun tak suka strawbery..tp kalau cicah dgn coklat dorang sukala...

    hadiah saya pos tak sampai lagi erk...??

    ReplyDelete
  8. psl eh kalo dh trn musti msm. hu3
    ps: samer ar x ganti lg. hu3

    ReplyDelete
  9. Cik Rose terbalik dengan Nida.. Nida tak suka buah ni tapi anak2 suka...:)

    ReplyDelete
  10. memang bila keluar dari tempat sejuk..buah ini akan masam..

    ReplyDelete
  11. umak aiiih .. pos sikit sini dikk ! ..
    ekekek aah .. dah dekat nak pose kan , sib baikk akk dah ganti lama dlm bulan syawal layie .. buat ganti terus dan puasa 6 ;)

    ReplyDelete
  12. SEDAP NI..ADIK BUI AKAN KE CAMERON HIGHLANDS MGGU DEPAN,WAJIBLAH BUI PESAN 2 KOTAK STROBERI..HAHAHA

    ReplyDelete
  13. walaupun masam ttp sedap......

    ReplyDelete
  14. Stawberi coklat mesti lagi sodap...

    ReplyDelete
  15. strawberi yg bawak balik mmg masam.makan kt cameron manis la.hehe..

    ReplyDelete
  16. stobery celup coklat pun sedap hehe

    ReplyDelete
  17. cicah dgn gula...sedap..masam2 manis.. ;)

    tetang photographer pak ngah tu..sy tak kenal..tapi tahu & tgk hasil dia dari blog org lain... ;)

    ReplyDelete
  18. stroberi la.. saya suka sangat2 stroberi.. nak sikit bole.. hikhikhik...

    ReplyDelete
  19. betul masam eh? hehe .. cicah dengan garam sedap tu kak ..

    ReplyDelete
  20. kalau celup cokelatt ummm lagi shedapp tau

    ReplyDelete
  21. Strawberi Ch tu, makan kat atas manis.. turun bawah, dah jadi masam pulak... betul kan...

    ReplyDelete
  22. biasanya kalau balik cameron stroberi yg byk tak abis tu saya buat jem..okeylahjimat.peliknya nape storberi kat atas tu manis bila turun je jd masam?

    ReplyDelete
  23. perghh sedapnya stroberiiiii ! hahahah

    boleh mintak pendapat tak ??

    ARTIS MASUK BLOGG HEHE

    ReplyDelete
  24. emm sedap tu masyam2 manis...

    ReplyDelete
  25. mak ngan adik sy suka strobery.. saya makan gitu2 je.. kat hotel slalu ada..

    ReplyDelete
  26. cik rose..nmpknya template kita tu tak mengizinkan kot nak buat bunga2 tu..tak dapat buat..takper la..

    ReplyDelete
  27. kalau coklat strawberi lg marbeles...yummy!

    Salam kenal...:-)

    ReplyDelete
  28. suka strawberry yg depa buat jeruk tuh...

    ReplyDelete
  29. wah2.. strawberry.. kata orang masa kat cameron buah ni manis.. bila da sampai kat rumah jadi masam..

    ReplyDelete
  30. paling suke wah stoberi ni...
    beli kat pasaraya tak best...lembik..
    tak sama dengan kat cameron...

    ReplyDelete
  31. Strawberry ni kalau buat rojak buah sedap tak??

    ReplyDelete
  32. wahhh wahh melantak strawberry sorang2 yer...ish3 hahaha XD

    ReplyDelete
  33. nmpk mcm sungguh menyelerakan dgn warmanya yg merah tu.. :-)

    ReplyDelete
  34. citra juga suka.. masa preggy kan zafira teringin sangat strawberry.. en hubby bawak g cameron highland p petik sendiri.. dah masuk 8 bulan demi buah tu sgt gagahkan diri teruja betul :)

    ReplyDelete
  35. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa ..dah terliur dah umi tau :)

    ReplyDelete
  36. i like strawberi too! :)
    hi salam kenal..follow awk.sudi2 lah follow kite:)

    ReplyDelete
  37. huhu...sedapnyer..lya suka..kalo cicoh coklat sedappp tu..msam2 manis..

    lya bru gnti 3 hari pose..pastu period..kna la stop dulu

    ReplyDelete
  38. Sedapnyer buah stoberi.. .:)

    ReplyDelete
  39. Tak suka strawberi....!!!!
    tapi kalau aiskrim straberi sukanya..

    ReplyDelete
  40. korean strawberry pun sedapppp...*tak mampu gi cameron :p*

    suka strawberry!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠