Hari Nie Baru Dapat Online

Author : Cik Rose Cute | 8:18 PM | 20Total Comments |
Hai!...rindunya dekat korang semua....dua hari aku tak dapat bukak tenet gara2 tenet problem kat pencawangnya....aku tak tahu pulak pencawang yang mana...mungkin kelana jaya ke aku tak pasti....huhuhu memang rindu betul gan korang....Korang mesti  rindu jugak kat aku (perasan!!!).....hihihi...Cik hubby aku pulak asyik perli jer....sebab aku tak dapat bukak blog....(Dalam hati sabar jer....)

  Aku sajer letak pic gedik aku....


Besok aku mungkin kejap kot aku online....Dalam pukul  12.00 hubby aku ajak balik kampung kat Perak....Ibu mertua aku bising dah lama tak balik kampung.....Mungkin kejap lagi aku terjah blog korang okey.....

Note: Kalau dah jadik blogger nie...dua hari tak dapat bukak blog pun rasa tak senang duduk hihihi....Yalah...aku tidak dapat tahu isu-isu terkini....dan peristiwa yang  berlaku di sekeliling kita....Korang pun rasa cam aku jugak ke?






 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. sama la..saya pun rasa gitu..gelisah tak bukak bila 2 ari tak dapat on9...mestilah rindu kat cik rose ni...kat teman setia saya di blog...

    amboi...chumill la cik rose posing2..

    ReplyDelete
  2. comel la cik rose guna background ni..berseri seri btul blog ni..

    ReplyDelete
  3. ehe..jelingan tu....tu buat rindu tuu..heheh..mmg kalau dah terjebak dgn blog...walau sehari tak buka...termimpi-mimpi...dasyatnyer..

    ReplyDelete
  4. ehe hhhh gambar sapa tu?hahaha XD
    niceee... :D

    ReplyDelete
  5. Selamat kembali ke alam maya!!

    ReplyDelete
  6. betul la. rasa macam btak best je kan walaupun kdg2 mood ke laut je amsa tu. hehehe...

    ReplyDelete
  7. samalah kita....lebih best lagi drpada bukak fb.....

    ReplyDelete
  8. owh..ingtkan cik rose ke mana--mana sbb tu blog sunyi.. rupanya problem tenet..

    wah..berkat safi rania gold..makin cun la...

    psl lipstik kolagen tu lya beli on9.. nk lya tlg belikan xpe..nnti lya cari dulu ye..bila ada lya inform k..

    ReplyDelete
  9. ekekek betol2 dikkk , blogger tegar kan kitee nie .. akk lagilah , skrg tgh sebuk kat ofice tapi x leh kalau x online ekekek ;)

    ReplyDelete
  10. Patutlah lama menyepi dalam cgl.. tertanya2 juga Nida kemana menghilangnya tuan punya gerangan..:)

    ReplyDelete
  11. hehehehhe... ptt pun... dana pun cam akak gk kalu lama tak berblog walking rasa lain je tp ujung minggu mmg dana jarang berblog walking, maleh nk on laptop kt umah tkt sume keje tak jln...

    selamat balik kg ye kak

    ReplyDelete
  12. cik rose... kalau tanya mana2 yg bergelar blogger ni, 2 hari tak buka blog dah tak sempurna hidup lah kiranya... meroyan semacam je...

    ReplyDelete
  13. phewitttt...hehe..mmg lately telekom ade problem kut..falsya pun kene internet asyik down jer..;D

    ReplyDelete
  14. saya pun rindu kat awak.. Lama rasanya tak baca entry awak.. :)
    selamat balik kg.. hati2 dijalan raya.. :)

    ReplyDelete
  15. welkam back!

    opis sy salu gak tenet breakdown like h*ll..
    dh la sume sistem pakai on9, cuti, gaji..
    aduss.. bikin penasaran..
    tambah lg nk curik2 apdet blog tak dpt, lg stress... hahahah

    ReplyDelete
  16. tu la nama nyer blogger tegarrrr. mesti on blogging sentiasa :)

    ReplyDelete
  17. takde la gelisah sgt klu tak dpt on9,tp teringat2 juga dekat blog.hehe..

    ReplyDelete
  18. amboihhh. kemain lagi tu posing. hee.

    ReplyDelete
  19. perak kat mana kak? hehehe.. biasa la tu masalah internet.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠