Syifa (Penawar Hati)

Author : Cik Rose Cute | 3:07 PM | 19Total Comments |

Hari Ahad lepas aku gan hubby ronda2...singgah rumah abang ipar kejap...balik dari rumah abang ipar singgah pasar malam beli barang dapur untuk masak...ternampak MCD terus singgah...Syifa tengah ronda2 kat dalam MCD...


Seronok betul si syifa nie...almaklumlah baru dapat kaki hihihi...baju syifa yang kaler biru tue cantik...aku suka tengok budak pakai dah puas carik nak beli untuk si kakak ,yang syifa punyer baju aku beli dari LYA....


Dah puas ronda MCD..makan kentang gan bubur pulak..."syifa tengok abah ya..."

Kat mana nak carik baju cam syifa tue?puas carik kat pasar raya...jumpa tapi jenis jeans...aku tak berapa berkenan...kalau boleh nak kain cam syifa lembut jer kain dia....

Nota kaki Cik Rose Cute: "kena carik jugak..si kakak nie dengki dengan adiknya hihihi" apa yg adiknya pakai cantik..dia pun nak pakai jugak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. jeles....
    syifa gi mcd tak ajak kita....
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. Si kakak tu nak samalah dgn si adik,kan sama gegril....

    ReplyDelete
  3. olorr,,syifa dh dapat kaki..mkin pjglah lngkah nyer.. tu la td tgk..eyh...mcm baju y lya jual tu.. dress dia x muat lg ye dgn syifa?

    klo size bsr mmg ssh cri..lya pon ada cari..n beli kata asya..tp x cntik kain dia..n design dia

    ReplyDelete
  4. syifa yg cumeil , geram tgk .. dia sure budak yg x takut org kan ;)

    ps :dik , leh tukar font sidebar akk macam font sidebar blog rose nie .. cantik dan kemas .. akk suke tulissan dia .. x gemuk2 ;)

    ReplyDelete
  5. comelnye syifa..hihi~..
    pnat ronda McD, mkn knyang2 ye, hehe..

    sori Cik Rose coz dh lame xsinggah... >_<

    ReplyDelete
  6. sekarang ni dalam MacD dah lawa kan kedai dia....

    ReplyDelete
  7. dah dpt kaki yer, syifa...letih ler mama dio nk kejar nnt...budak kecik pakai bj aper pon comel...

    ReplyDelete
  8. cantik tu berkenanlah pulak...

    ReplyDelete
  9. waaaaa bestnyee...serius comelll kasut polkadot anknye...hihihi...nnti aunty culik die geget pp tembam die tu...

    ReplyDelete
  10. Ala tomei2 nya ..meh aunty kiss ..meh meh ..ala tomei2 :)

    ReplyDelete
  11. hehe, biasalah tu...
    selalu kena beli fesyen sedondon klu anak umur dekat2 ni kan...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, keluarga bahgia...

    ReplyDelete
  13. ckj tak tau nak cadangkan tempat shopping yang sesuai.. semoga akak liza dapt juga carik baju yang sesuai untuk si kakak tu ya..

    biasa la mesti la dia jelez.. adk dapt.. tak kan dia tak dpt kan? hehe..

    ReplyDelete
  14. comel kasut polkadot syifa.baju pun lawa, kompemlah kakaknya jeles..:)

    ReplyDelete
  15. Baru dapat kaki seronok la meronda ;)

    ReplyDelete
  16. suka tgk rambut dia...comey.....

    singgah dr blog kak tihara...tahniah top 10

    singgah n follow ur blog

    follow me back here: http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. saya geram tau budak2 beso syifa ni..ye la tgh gedik2 nak berjalan..eii..geram rasa nk cubit..

    ReplyDelete
  18. comel dan geram tgk pipi dia..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠