Apex Dah Putus Dengan Dahlia Teck

Author : Cik Rose Cute | 2:06 PM | 12Total Comments |
Korang mesti tahukan gosip terbaru apek gan seseorang....Aku malas nak komen banyak2....Lagipun apek nie muda lagi...macam-macam godaan....orang glamour dan duit banyak cam gitulah....Dan gosip terbaru yang aku baca kat SINI menyatakan apek sudah tiada hubungan lagi dengan Dahlia Teck aweknya...

Apex mengesahkan kepada majalah URTV  yang dia sudah berpisah dengan Dahlia Teck.

"Saya dah tak ada awek.Saya sekarang sudah single.Dalam keadaan sekarang,saya nak tumpukan perhatian kepada kerjaya dan keluarga saya dulu.Malas nak bercerita tentang cinta yang sudah tidak berpanjangan",katanya dalam majalah urtv.


Kata Apex lagi " Apa sebenarnya tentang kami ,cukuplah saya dan dia yang tahu.Tidak ada punca orang ketiga.Saya lebih  senang bersendiri dulu kalau nak memikirkan soa cinta,"...Baguslah tue apek....

P/S; Apex nie ramai betul gosip dengan awek2....sesiapa yang rasa ingin nak jadi awek apex...tahap kesabaran mesti kena tinggi dan kuat...almaklumlah apex muda lagi dan mudah tergoda oleh awek2 cun...hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. aah dia muda layie
    bila dia dah betul2 sedia sure dia akan fikirkan ..
    kita doakan aje dia succes utk harumkan nama negara kan dik :)

    ReplyDelete
  2. baik dia tumpukan dgn kerjaya dia dulu...

    sy tag akak... http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. alahai macam2 kontroversi apex nie.malas nak amik tahu..hehe

    ReplyDelete
  4. takde sabo nye kalau dengan si apex ni .. sebelum ni pun macam tu jugak . tak nak fikir soal cinta :P

    ReplyDelete
  5. Wujud lagi ke URTV? Majalah tu bertahan lagi ye, ingat dah tak de.. haha (nmpk sgt kurang bc majalah hiburan, echeh..!! selalu tgk kat internet je, x pun FB..)

    ReplyDelete
  6. tak kose nak layan u... suka hati dia lah ya...

    ReplyDelete
  7. adik cik rose ni muda lagi tgh bergetah..bior la dia tentukan idup dia sendiri kan...kdg2 tak suka tgk peminat yg lebih2..femes dia skrg ye dh jadi model perfume plk..byk masyukk tu..

    ReplyDelete
  8. Salam Rose..sejak dia ni 'top'..byk gak gossip skandal dia ngan pompuan..lbh2 lg putus tunang aritu.
    Hope Apek akan cari 'seseorang' yg klu blh menutup aurat lar..xmo seksi2 ..:D

    ReplyDelete
  9. org pemessss.... lgpon apex semakkkk . hehe . suke iklan dy yg "sy suke pmpuan yang rambut panjang..yg penting wangi" . haha

    ReplyDelete
  10. byk sgt kontroversi..kesian apex

    ReplyDelete
  11. mg apek bahagia.. tak kisahlah walau apa pun dugaan yg dia hadapi..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠