Betul Ke Kad Kahwin Jejai Dan Fasha?

Author : Cik Rose Cute | 1:03 PM | 12Total Comments |

Ramai yang berteka-teki mengenai tarikh sebenar majlis pernikahannya Fasha Sandha.Aku pun confius tau hihihi...

Seperti yang diketahui ramai, pelakon popular, Fasha Sandha bakal menamatkan zaman bujangnya bersama jejaka pilihan Jejai pada akhir bulan ini. Sekarang ini telah tersebar gambar yang dikatakan kad jemputan perkahwinan mereka.

Jika dilihat dari tarikh yang dicetak, perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai ialah 27 April 2012. Namun kesahihan foto ini masih belum dipastikan lagi. Mungkin kad jemputan ini untuk rakan-rakan sahaja dan kad jemputan untuk VIP dan media belum diedarkan lagi. Agaknyalah. Gambar dari Media Hiburan.

Nota Kaki: Malam tadi Fashakan menang....Dalam ucapannya dia ada sebut buat orang yang tersayang...korang perasan tak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. yup...dia sebut buat cinta hati saya...huhu

    ReplyDelete
  2. ada perasan..dia sbut lau xlh buat cinta hati saya.. hihi.

    ReplyDelete
  3. DIA KATA..BUAT SI CINTA HATI.. HIK2//

    ReplyDelete
  4. perasan...berbulu si nora danish dengor

    ReplyDelete
  5. ermmm..confirm ke itu kad kawen dieorg..not bad la..heehe..

    ReplyDelete
  6. elok la tu kawen..pasni jgn wat kontrevesi lgi ye cik pasha..

    hihihi chenta hati..baiklahhh

    ReplyDelete
  7. Perasan fasya ada sebut.....

    ReplyDelete
  8. Alaaaaa, Shiema tak tengok pon ABPBH semalam. Tak tahu pun yg diorg nak kahwin 27 April ni. hoho

    ReplyDelete
  9. wah.. dah nak kahwin da dia.. kita tunggu je la tarikh sebenarnya.. :)

    ReplyDelete
  10. a'aa rasanya dia sebut cinta hai saya..

    ReplyDelete
  11. saya tak kisah pun. hahaha... ABPBH pun tak tgk. entahlah. tak berkenan nak tgk si fasha ni.

    ReplyDelete
  12. tak sgka ramai yg vote beliau ekk..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠