09 April 2012

Isu Tak Layak Aaron Aziz Menang!!!

Hish!! ada jugak artis yang dengki....Apa nak di kata rezeki masing-masing...tak kisahlah pelakon tue rakyat mana....janji Islam....betul tak?...tak bestlah macam tue...kecik hati Aaron Aziz huhuhu..



Kita tengok pulak apa kata Aaron Aziz..

 "Biasalah, ini sesuatu yang normal dalam setiap pertandingan. Hendak buat macam mana, kalau tidak menang sekali pun pasti ada yang berkata juga. Jujurnya, saya tidak memandang serius perkara ini sebagai satu masalah besar buat saya.

"Setiap peminat ada artis yang mereka suka dan sokong. Jadi, saya tidak salahkan mereka untuk berkata sedemikian," ujar Aaron yang dihubungi MH Online.

 Soal dipertikai oleh rakan artis sendiri, jawab Aaron;

"Jika ada tidak puas hati, itu di luar kawalan saya sebagai seorang manusia. Pada saya apa pun keputusan, janganlah ada rasa iri hati. Biarlah setiap pertandingan itu berlangsung secara sihat. Jika menang itu rezeki, jika kalah anggaplah nasib tidak berpihak kepada kita." Komen Aaron Aziz Menang Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPBH) 2011

 


Nota Kaki: hahaha aku no komen...dulu pun ada jugak kes camni...ingat tak yang Samsul Yusof dapat pengarah terbaik...Farid Kamil Mempertikaikan....Biasalah dunia glamour...manusia jugak walaupun sedikit mesti ada irihati betul tak?



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. huhu..alaa,,rezeki dia la kn..lgpun,,aaron menang dek penangan ombak rindu..b4 ni maya karin x pernah menang artis filem wanita pun,,menang jugak smlm..hihi

    ReplyDelete
  2. Lahh,itu pun nak jeles ke??
    rezeki masing2 kot..
    Aaron Aziz menang sbb titik peluh dia sendiri.tak kisahla dia org malaysia ke x..

    ReplyDelete
  3. eh eh ter- same pulak entry kite . hehe :)

    ReplyDelete
  4. ala..peminat yang undi.. aaron aziz kan ramai peminat lagi pun aaron aziz bila berlakon bagus..suka tengok dya berlakon..hihi

    ReplyDelete
  5. slm..saya pun ada terpikir gak semalam,'eh mcm bkn owg msia je mnang' haha..tapi bia je la.. rezeki dye dh kn :)

    ReplyDelete
  6. alah normal lah tu...
    nasib lah ita tak tengok kalau tak sah2 sakit hati jugak..
    sebab kita tak minat aaron aziz...

    ReplyDelete
  7. biasa la tu kak liza.. manusia.. hanya fikir dunia jer.. ce kefikir tang akhirat sikit.. kan lagi cun.. betul tak kak?

    *p/s : wah sidebar duk sebelah kiri pula.. hehe.

    ReplyDelete
  8. Zed Zaidi selalu buat kontraversi..hehehe

    ReplyDelete
  9. dh aaron ramai peminat..nak buat guane kan..zed zaidi ni dengki betul..ye la aritu samsul menang pun dengki jgk si farid kamil tu..samsul kan org msia..sooo...mcm2 la..

    ReplyDelete
  10. alaa dah rezeki aa kan... xyahlah bising2...

    ReplyDelete
  11. betul la tu. apa2 je la dunia artis ni.

    ReplyDelete
  12. Rezeki masing2...biasalah tu...."dah kau x popular nak jeles ngn org plak??? " artis oh artissssssssss.................

    ReplyDelete
  13. macam² hal... lagipun penyertaan artis popular rasanya xde kene mengena dgn taraf warganegara lainlah anugerah sri angkasa ke... hihihihihi......

    ReplyDelete
  14. dunia je semua ni~
    yg digaduhkan trofi yg tak seberape
    trofi besar diakhirat lg best...


    @Ct Mawa

    ReplyDelete
  15. klu ikutkan sy pun ada rasa terkilan sbb sepatutnya rakyat kita yg menang.tp pilihan terletak ditangan org malaysia juga.dan sejujurnya aaron memang layak menang.berbaloi juga segala pengorbanan beliau selama ini.bab iri hati mmg wujud..layankan jer!hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠