"SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

Author : Cik Rose Cute | 8:57 AM | 19Total Comments |


Jom! Join Segmen nie....Aku rasa segmen nie cam best jer...terus aku join....Kalau korang nak join jugak"KLIK BANNER DI ATAS"3. Cara Join Korang tulis ucapan terima kasih korang kepada kawan-kawan yang sudi promosi blog korang.

4. Dah siap? Publishkan dan letakkan link post korang tu kat ruang komen blog owner.
Itu je. Satu list akan owner keluarkan dan  akan di bahagikan korang dalam kumpulan. Korang kena promosi blog dalam kumpulan. Macam mana nak promosi blog tersebut? Ikut kreativiti korang.

Segmen ni sampai 8hb April 2012 jam 11.00 malam.

"kata-kata"

Kepada yang bakal singgah, follow, dan promosi blog aku nanti, terima kasih aku ucapkan. InsyaAllah, aku akan buat perkara yang sama  juga untuk kalian.Lambat atau cepat aku akan buat jugak okey....Good Lucky!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. ho ho ho , selamat bersegmen , hehe ,

    ReplyDelete
  2. ary join bila baca entry kamu ni..

    http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  3. senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  4. hye! dari segmen promosi jugak !

    done follow! jom sini :)
    http://kelimenari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya dh promote blog awak :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-segmen-by-nasz.html

    ReplyDelete
  6. BW dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  7. sye dh promosi blog awk..
    jemput sggah
    http://eifathegoodgurl.blogspot.com/2012/04/promosi-blog.html

    ReplyDelete
  8. dtg dri segmen sama....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan :)... singgah sini melalui promosi blog by eifathegoodgurl.blogspot.com. Singgah dn follow la blog akak pulak ye!

    http://vidalsisah-vidalsisah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yg sama,peace :D

    ReplyDelete
  11. Tag cik rose cute :)
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

    ReplyDelete
  12. Done promosikan blog kamu..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/jom-lawat-blog-diorang-yang-superb.html

    ReplyDelete
  13. promote blog ni :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-2.html

    ReplyDelete
  14. hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  15. Dah promote :) . Maaf lambat .

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/04/blog-awesome-gorgeous-jom-singgah-d.html

    ReplyDelete
  16. Dah di promosi blog korang.. Hari Isnin lepas..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-segmen-by-nasz-kumpulan-2.html

    ReplyDelete
  17. Dah promote...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/8-sekutu-kaki-blogger.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠