Bestlah Pakai Pelembab Malam Safi Rania Gold

Author : Cik Rose Cute | 9:43 AM | 24Total Comments |
Hai! Selamat Pagi...Dah sarapan ke? mesti dah sarapankan...yg kerja...jangan mengular sangat,entah-entah tengah bukak blog bukan buat kertas kerja hahaha....Aku rasa ramai yang pakai pelembab malam safi rania gold niekan....Aku baru jer try bulan nie....tue pun ada offer....terus beli...Aku ada jugak terbaca kat blog  seorang blogger nie Lya  yang mengatakan pelembab malam safi rania gold nie best...membuatkan muka kita lembab sentiasa....Memang betul....
 Yang sebelah kiri untuk bawah mata,yang tengah pelembab malam,yang kanan pencuci muka....kira murah jugak time offer....

Pencuci muka yang nie macam gel...sebelum nie..aku try yg biasa...aku rasa aku lagi suka yg jenis gel kerana banyak buih hihihi bila cuci muka....

Yang bawah mata...jarang2  jer aku sapu hihihi


Nota Kaki: Kalau Pendapat aku  tentang  produk kecantikkan...tengok atas kulit muka seseorang tue sesuai atau tidak...ada orang tak sesuai pakai produk nie....betul tak?Aku pernah jugak pakai olay memang tak sesuai gan kulit muka aku..dua tiga hari aku pakai keluar jerawat hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. sy pon br try...ilham dr blog lya jg..tp sy pakai set siang je alhamdulillah ada sikit perubahan

    ReplyDelete
  2. Saye pon pakai safi rania gold juga tapi cream malam tu belum penah try lg...

    ReplyDelete
  3. sy pun pakai,hari tu beli set siang yg ada pencuci,toner n serum pastu beli pelembap malam nie pulak.tp tak rasa sgt perubahan.mungkin sbb sy nie jenis kulit yg dah sedia lembap.haha..

    ReplyDelete
  4. Myra penah pakai pencuci muka dan toner safi rania gold, tp muka tak sesuai lak... huhuuhu

    ReplyDelete
  5. wah..makin bertambah seri-serilah cik rose n cun ler pas nie....tentu hubby makin sayang....

    ReplyDelete
  6. best ye, saya penah try tapi kulit tak tahan, tapi byk review kata elok

    ReplyDelete
  7. Kulit muka sy x ngam ngan produk safi

    ReplyDelete
  8. aida pakai SRG full set :) sesuai! tapi aida lom lagi pernah citer kat blog. sebab baru 3 bulan try. and try pula time pregnant, jerawat tak kuar! ia kuar if period jer. so, tak dpt aida nak nilai SRG. so far, ok :)

    ReplyDelete
  9. saya pun suke pencuci gel ni...kalau nak banding dgn satu lagi tu..saya pun alhamdulillah la dah serasi dgn produk ni..

    ReplyDelete
  10. Ada tak pelembab utk lelaki, saya nak try...

    ReplyDelete
  11. makin ramai yang guna safi rania gold ni...memang best tau

    ReplyDelete
  12. Kak Nurul pun dah try pki safi Rania Gold nie,mcm x sesuai je sbb ada klr jerawat dan skrg nie pki pencuci mukanya je...

    ReplyDelete
  13. Betul tu, ada kulit yg sesuai & ada yg tak. Ramai gak yg pakai SRG nih.

    ReplyDelete
  14. Shiema belum jumpe pon product y sesuai dgn muka shiema -.-

    ReplyDelete
  15. mcm best je ni cik rose,2/3 ari lepas baru baca gak entry tang safi ni okey,tingik gak nak try..auww cakk tergoda hasben malam2 pun cun kan.. ekeke

    ReplyDelete
  16. Ibu yusuf pun pakai product ni.. tapi cuma pakai pencuci muka, serum dan krim kecantikan.. :D

    ReplyDelete
  17. best ek?? xpernah pakai produk ni.. ehehe.. selalu sapu je minyak VCO lau nak tido.. (:

    ReplyDelete
  18. SETUJU!
    LYA PON SUKA SGT PKAI KRIM MALAM DIA..RASA SEGAR N SEJUK SGT

    ReplyDelete
  19. oh sy mlm pakai serum safi rania..ramai jugak org tee up produk ni..so far kesannya mcm biasa jer kat kulit sy HEHE

    ReplyDelete
  20. wah, kalah lah cik RCW pas ni...hehe

    ReplyDelete
  21. BUI MMG DH LAMA PAKAI SAFI RANIA GOLD NI..DH SERUPA RCW MUKA BUI..HAHAHA(auta jer)..TAPI MMG BEST PRODUK NI,SERASI DGN MUKA BUI

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠