Syifa bawak Beg

Author : Cik Rose Cute | 8:52 AM | 10Total Comments |

Besar betul beg syifa....beg nie dapat saguhati beli pampers...

Padahal beg nie berat...si kakak dah isi barang kat dalamnya...tetap jugak dia bawak....

Sentiasa tersenyum ceria....walaupun kadang2 bebanan tidak dapat di tanggung hihihi

dah penat bawak...duduklah pulak....

Nie kenapa pulak nie....mungkin sedih..si kakak tak nak melayan karenahnya....Sekarang syifa asyik merenggek jer dan air liur selalu keluar...mungkin nak tumbuh gigi lagi....Kesian pulak tengok keadaannya cam gitu....Anak korang kalau nak tumbuh gigi merenggek tak?


P/S: Ada tak sesiapa layan cerita korea kat tv 8 setiap malam jumaat? hihihi cerita tue best jugak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. alahaii comeynya..besaq sungguh mata syifa noo.geram tgk.

    ReplyDelete
  2. boleh bawak ke tue..kang terkehel plak leher tue kang..pic last tue dh xlarat nk bawak lah tue...hehehe...comel je..

    ReplyDelete
  3. makk aiii,ada ciri2 ne...jagalah akak kalau syifa tiap bulan nak handbag baru.muahahah :D

    ReplyDelete
  4. Syifa boleh jadi duta beg gitu...hihih..mmg anak nk tumbuh gigi ada sikit ragamnya...
    err ..Izan skrg dh tak boleh nk tgk tv lama2..malas nak gaduh berebut channel dgn Mia...huhuhu

    ReplyDelete
  5. kalau anak saya tumbuh gigi kan dia punya air liur yang banyak meleleh keluar.. dan adakalanya dia sangat2 suka menggigit.. :)

    ReplyDelete
  6. alololoooo..
    comeyh nya diera tgk si kecik molek nih ngusung beg.. :)

    ReplyDelete
  7. hahahaha..bagi spek mata baru la melaram namanya...bdk2 mmg meragam sikit la cik rose nk tumbuh gigi..

    ReplyDelete
  8. hahaahaaa comel hokay!! sk tgk pic kedua tu.. mcm model je syifa berjalan sambil memperagakan bag..hihii

    alisha kalu tumbuh gigi dia xda nk merengek cuma dia jd xlalu mkn je...

    xtgk plak cite tu..hihi

    ReplyDelete
  9. tak reti tgok cerita korea.lg2 cite sambung2.hehe..

    syok tgok keleteh syifa.comel n tembam..aiman dulu masa nak tumbuh gigi rasanya takde pun meragam..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠