Telatah Syifa Di dalam Kereta

Author : Cik Rose Cute | 8:25 PM | 26Total Comments |
Hari nie lambat aku publish entry....sorry ya kawan-kawan...blog korang pun aku tak terjah hihihihi....sibuk melayan telatah syifa yang makin cerdik dan lasak...Aku bukak blog pun kejap-kejap....di sebabkan syifa pun ingin mengetuk keybord dengan jejarinya...

Jom! layan gambar syifa di dalam kereta semasa kitaorang keluar hari ahad hari tue...

Sibuk si syifa nie nak pegang stereng kereta...waktu nie...abahnya membeli barang...sementara menunggu...syifa lepak kat stereng kereta jap...

Bila besar boleh belajar kereta...bawak abah dan ibu...

Senyum seorang anak membuatkan hati seorang ibu sejuk...



Akhirnya senyum menunjukkan giginya yang baru nak tumbuh hihihi


Mood: Hari nie aku memang malas tak tahu kenapa hihihi....Biasalah perempuan...mesti ada time moodykan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. aduhai cik rose...napalah syifa ni bam2 sangat! geram aunty izan tgk dia ni... rasa nak cubit2 pipi..lagi2 bila dia senyum nampak gigi tu...

    ReplyDelete
  2. Anak penyejuk hati ibu bapa :D

    ReplyDelete
  3. alah2 syifa nye senyuman geram akk tgk .. haa lepas nie , nak bawak keter lahh tu ekekek

    ps : dikk macam mana nak buat pic melengkung cantik macam nie .. akk try buat ikut tutor adik lysa tuu tapi x menjadi .. x tahu kenapa .. huhuh

    ReplyDelete
  4. ya Allah, comeynyew diewww...pipi die tembam... geramnyew...alolo... senyuman yg sgt cantik

    ReplyDelete
  5. Gaya macam org dah ada lesen....

    ReplyDelete
  6. wah.. syifa nak belajar bawak kereta yer..hihii

    sk tgk syifa senyum.. comel..

    lg satu sk tgk rambut syifa tu.. geram... lurus sungguh.. nak kenan rambut syifa la pulak..hihii

    ReplyDelete
  7. oloh tomeynyeeee.... rasa nak cubit pipi comel tu.... heeee :)

    ReplyDelete
  8. debabnya dia. comel je. acam2 gelagat anak2 nak besar ni.

    ReplyDelete
  9. Tembamnya pipi Syifa... macam nak geget-geget je rasanya.....

    ReplyDelete
  10. hihih...dh pandai bw keta eks...kaki sampai ker tuuuuu..heheh..comel syifa senyum nampak gigi..:)

    ReplyDelete
  11. heheh syifa yg tembam ni nk pg mana yek... pandai dia berangan nk bwk kete

    ReplyDelete
  12. BUDAK NI CHUBBY SANGAT..GERAMMMMMMMMMMMMMMMM

    ReplyDelete
  13. so comell.. macam nak gigit2 je pipi dia :)

    ReplyDelete
  14. comel comel comel.. cubit pipi dia sikit... nakal eh nak pegang2 stereng kereta.. jom ajar aunty driving.. :)

    ReplyDelete
  15. betul tu cik rose.. senyuman seorang anak buat ibu rasa bahagia..

    comel syifa.. dah tumbuh gigi ye :)

    ReplyDelete
  16. Comelnya..asyik tengok baby comel ..aku nak baby lagi!!!!!huhuu
    Ambil kesempatan vote me for blogger of the year.

    ReplyDelete
  17. montelnya syifa...pipi bulat!!!!!

    ReplyDelete
  18. cantik rambut syifa,nanti boleh buat style pony..mesti cute

    ReplyDelete
  19. Amboi kemain happy lagi dapat bawak keta ye :)

    ReplyDelete
  20. cik rose..comey sungguh syifa ni..

    ReplyDelete
  21. senyuman nmpk gigi tu sgt comel dr syifa yg tembam..:)

    ReplyDelete
  22. hihi. alahai cutenye gigi tuh. ;)

    ReplyDelete
  23. geram la tengok anak akak..comel.. mesti jenuh nak layan kerenah dia.. hehehe..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠